سلام مارال جون
چقد خوبه که شما از کمک روان پزشک هم بهره میبرید.
با توجه به اطلاعاتی که دادی من فکر میکنم همسر محترم شما از اختلالات شخصیتی(personality disorder)رنج میبرن. اینجور ادم ها هم خودشون از درون اذیت میشن هم دیگرانو اذیت میکنن.
داروهایی که اشاره کردین فلوکستین خیلی داروی خوبیه اما برای اختلال شخصیت نیست. فلوکونازول هم یک داروی ضد قارچه که گفتین. این به مشکلات عفونی اغلب مربوطه و نمیدونم واسه چی اینجا مطرحش کردی ک احتمالا خارش هم مال همون بوده.
باز جای شکرش باقیه ایشون در زمینه مصرف دارو باهاتون همکاری دارن.
راجع به هالوپیریدول من همسرتونو از نزدیک ندیدم که مطمئن باشم و پزشکی که ایشونو دیدن صاحب نظرن.اما باز هم فکر نمیکنم جواب بده (شاید ایشون به اختلال دوقطبی شک کرده که اونوقت موثره)
باز دفعه بعد که رفتی دکتر اگر این رفتار های تکانشی و نا معمولش کمتر نشده بود بگو راجع به پرسنالیتی دیزوردر هم ایشونو چک کنن و داروهای مود ریگولیتور هم مد نظر قرار بدن.
تو مبحث مشکلات اینجوری تو دنیا دارو درمانی ارجحه به رفتار درمانی(صبر و مدارا, خانواده درمانی,اینکه شما خودتو محدود کنی تا ایشون عصبانی نشه و این در شما بصورت نهفته خشم ایجاد کنه و ...) و هرچیم علم پیشرفت میکنه تمایل به دارو بیشتر میشه.چون هم هزینه کمتره, هم زودتر جواب میده و همل عوارض جانبیش کمتره.میتونی با مقایسه تکست های سایکولوژی چاپ های جدید و قدیمی این روند رو متوجه بشی.
برات زندگی همراه آرامشی رو آرزومندم گلم.
:-)

علاقه مندی ها (Bookmarks)