سلام
در این چند وقت که در این سایت عضو شدم ،متوجه شدم اکثر کاربران اینجا بخاطر مشکلات زندگیشون در اینجا حضور دارن ، اختلافات با همسر ، اختلاف با خانواده همسر ، ازار و اذیت همسر ، خیانت ، اعتیاد ، بیکاری ، مشکلات روحی و جسمی ، فراهم نشدن شرایط ازدواج ، بیماری و مسائلی از این دست.
خدا رو شکر جمع دوستان و مدیران این سایت بقدری فهیم و با سواد هستند که اکثر اوقات میتونن مرهم خوبی برای زخمهای دوستان باشن. اما فرای این مشاوره ها ، شاید اگر دید بالاتری ، حتی بالاتر از دید یک مشاور به اتفاقات و رخدادهای زندگیمون داشته باشیم ، اگر بدونیم منشا اصلی این مشکلات چیست ، اگر بدونیم اینکه چقدر ما در این مشکلات دخیل بودیم یا از کنترل ما خارج بوده ، اگر بدونیم بسیاری از این مشکلات اصلا به دلیل افرینش ما گره خورده اند، اگر بدونیم بسیاری از این مشکلات برای زندگی ما برنامه ریزی شده اند ، اگر بدونیم که چقدر این مشکلات به نفع یا ضرر ما هستند ، اگر بدونیم بشری نیست که در این کره خاکی بدون مشکل هست ، اگر بدونیم که کم مشکل بودن یا گره خوردن زندگی ما ارتباطی با خوبی و بدی ما بطور مستقیم نداره، اگر بدونیم اینکه کسی در وفور نعمت هست، همسر خوب ، مادیات خوب ، فرزندان و تحصیلات خوب، سلامتی و زیبایی و مواردی از این دست ، این وفور نعمت از چه عاملی بوجود اومده و ارتباطی با پاکی و خوبی اون فرد داره یا خیر ، و بسیاری دانسته های دیگه که بسیاری از اونها حتی ممکنه در تضاد با دانسته های کنونی ما باشه ، وقتی به این مسائل علم پیدا کنیم در نهایت ارامشی در زندگی میتونیم به دست بیاریم که شاید فرای ارامشی باشه که بعد از یک مشاوره با یک مشاور حاذق به دست بیاریم.
سی جلسه سخنرانی از استاد شجاعی ، که تنها شنیدن صدای ایشون که ندای حق در کلام ایشون هست ، چنان ارامش و دید عمیقی از زندگی و افرینش به شنونده میده ، که هر چه فردی رندتر و زیرک تر باشه ، از داستان زندگیش سریعتر میتونه رمز گشایی کنه و اینکه چرا زندگی کنونیش در این شرایط هست و در نهایت به کجا قراره داستان ختم بشه. بصورت موکد به دوستان عزیزم شنیدن این اصوات الهی رو توصیه میکنم.عزیزانی که از این سخنرانی ها استفاده کردند ، اگر مفید دونستن ، این تاپیک رو بالا نگه دارن تا نفرات جدیدتر هم از این فایلها استفاده کنند.
التماس دعا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)