سلام شیدای عزیز،
بله حق با شماست. منظور بدی نداره و قصدش اذیت کردن من نیست.... فقط داره مثل آینه عمل می کنه!
------------------------------------------------
ببین من توقع داشتم وقتی تنهایی و دلتنگی منو می بینه کاری برام بکنه، بهم بگه بیا به مامانت زنگ بزن مثلاً!! یا هر حرف و قولی که من ناراحت رو بخواد خوشحال کنه. ولی اون داره از من و دلتنگی من تقلید می کنه!!!!
.
دیروز هم می گفت خواب پدربزرگش رو دیده. نمی خواد من رو اذیت کنه ولی از وقتی راجع به مادربزرگ مرحومم(مادر مادرم) گفتم اون هم خواب پدربزرگ مرحومش رو می بینه و میگه که اونم دلش تنگ شده و ....
خب شوهر من همینجوری هم به اندازه کافی به اونا وابسته هست.
.
دوستی داشتم که می گفت وقتی پریود میشم و کمرم درد میگیره، شوهرم هم اظهار کمردرد میکنه.
.
حالا منم همچین وضعی دارم. اون مثل آینه عمل می کنه نه مثل یه همدل و همراه. می دونم که البته میشه و می تونم از این خاصیت به نفع زندگیم استفاده کنم. یعنی. یه کاری رو انجام بدم که میخوام اون هم انجام بده!!!!
مثلاً وقتی ناراحت و دلخورم نمیاد بپرسه چی شده بلکه اون هم ادای ناراحتی و دلخوری رو درمیاره تا من برم از دلش دربیارم!!!!
--------------------------------------
اینو من می دونستم. فقط موقع دردودل کردن اینبار یادم رفته بود.
--------------------------------------
این مدل دردودل کردن من رفتار "منفعلانه" نبود. اما این که انتظار داشته باشم اون بدون درخواست واضح من کاری برام بکنه، یه توقع "منفعلانه" است.
خودم رو به خاطر اون دردودل می بخشم. اما دوباره تکرارش نمی کنم. اگر دوباره دلتنگ شدم، خودم سعی می کنم جور دیگه ای حال خودم رو خوب کنم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)