خواهش ميکنم آقا. سوال کردن که عذرخواهي نميخواد
قبلاً گفته بودم:اکيداً توصيه ميکنم الآن زمان خوبي براي ابراز علاقه مستقيم از طرف خود شما نيست.
اگه فکر ميکني نامه ابراز علاقه غيرمستقيمه و با حرف من منافاتي نداره بايد بگم خواستي زرنگي کني آقا ولي اگه بدوني اين راهکارت ممکنه با همين احساست چه بکنه ديگه زيرآبي نميري! آقا پسر گل اين کارا رو کسائي ميکنن که راه بهتري ندارن نه شمايي که فاميليد و خانوادتون بهترين کمکتون.هر چند که اونا هم از اين نامه ها به جاهاي خوبي نرسيدن. مهمتر از همه اينکه هنوز خودتم نميدوني هدفت چيه؟ متأسفانه من اطلاعاتي راجع به شرايط فرهنگي، مذهبي، اجتماعي ... شما و خانوادتون ندارم که بخوام بگم مشکلي درست ميشه يا نه.منم مثل خودت يه جوونم البته نه به جووني شما و واقعاً جايگاهم طوري نيست که بخوايد به گفتم کاملاً اطمينان کنيد. حتي يه مشاور هم نميگه نرو تو چاه يا برو! فقط نشون ميده کجا چاهه و کجا راه. اما حدس ميزنم اگه مشکلي هم پيش نياد و اون دختر از اين علاقه خوشحال شه ، که ميشه!... {بهترين حالت ممکن}؛ شما کمکي به خودتون نکرديد.
اينم گفته بودم: شايد ميخوايد بدونه و اينطوري از دستش نديد؟! به علامت تعجبه دقت نکردي. حتي همسر آيندت هم، کنار شما هست نه... بد نيست لحن فريده {سريال روز حسرت } رو وقتي با مسعود صحبت ميکرد و ميگفت : ( خوبه ، شما مردا ما رو ميگيرين...ما رو نگه ميدارين...ما رو ول ميکنين...) خوب ببيني.
حالا من ازت يه سوال دارم: جريان اين / ها چيه؟ هر چيه خوب رفتي تو ترک. تو اولين پستت يه 20، 30 تايي زده بودي ولي آخريش فقط يکي داشت. اراده خوبي داري پس اگه بخواي ميتوني ...
خواهش ميکنم عزيزم. خدا کمک حالت باشه.عيدتم مبارک