به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    سلام خانم شین،

من هم با نظراتی که لایک کردم موافقم. ولی دیدم شما به ایشون گویا علاقه زیادی داری و همونطور که خودت گفتی بیشتر به خاطر ترس از طرد شدن دوباره بهش پیام نمیدی نه دلایل مهم دیگه ای که وجود داره.

حتی اگه خودش مثلا عید پیام بده و تبریک بگه باز هم به نظر من نشونه هایی هستند که باید بیشتر بهشون فکر کنی تا خدای نکرده بعدن برات مشکلی پیش نیاد.

به همین خاطر اون قسمتهایی از نوشته ات که برای من جلب توجه کرد و به نظرم نشونه های یک مرد مناسب برای همسری نیست رو انتخاب کردم. همچنین اون قسمتهایی که به نظرم در شما وجود داشت و از نظر من ایراد به حساب اومد.

نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم شین نمایش پست ها

- ایشون همیشه یک خشمی درون خودش نسبت به خواهر و برادرش داشت که پدرو مادر مریض ول کردن و وقتی‌ هم که میان مثل یک مهمان میان و می‌رن. البته به زبان نمی لورد و من خودم متوجه شدم.

- توی آخر مهر ماه رابطه ما از طرف ایشون تموم شد! با این توجیه که من الان چون بابامو قطع امید کردن آیندم نه معلومه تاریکه نمیتونم به خودم فکر کنم و دنبال شرایط ازدواج خودم باشم

- حدود سه‌ هفته پیش ایشون با شماره خودش زنگ زد و من ۴۰ ثانیه میگفتم الو و اون حرف نمی‌زد.

- من خودم فکر می‌کنم که ایشون شخصیتا هیچ وقت شروع کننده نیست و همیشه من باید جرقه بزنم ایشون ادامه بده.

- ایشون الان میدونه که متهم هست و اشتباه کرده و پشیمون شده از کارش و چون میترسه که من سرزنشش کنم و برای همین می‌خواد من خودم شروع کننده باشم.

- این مدت هیچگونه تماسی باهاش نگرفتم و فکر هم می‌کنم یکی‌ از علت‌های پشیمون شدنش این هست که در نبود من فکر کرده. و اگر من بودم و اصرار می‌کردم هیچ وقت از تصمیمش برنمیگشت، این یکی‌ از خصوصیت اخلاقیش هست که نظرش خیلی‌ سخت رو تصمیمی که میگیره عوض می‌شه.

- اون موقع که دکترا قطع امید کرده بودن از پدرشون و من هم شهر محل سکونت خودم بودم، ایشون فقط تماسشو با من خیلی‌ کم و محدود کرده بود ولی‌ نمی‌گفت چرا به چه دلیل

- و مساله دیگه این که، ایشون هروقت دلش تنگ می‌شه زنگ میزنه که صدای منو بشنوه، منو تو یه حالت بیم و امید نگاه می‌داره و خوب اذیت میشم

...

نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم شین نمایش پست ها

- چند روز بعدشم سعی‌ کردم که دوباره راهی‌ باز کنم که ایشون به من راه نداد. و منم غرور و عزّت نفسمو بیشتر از این نتونستم خدشه در بکنم.

- من میترسم چون اون زنگ زده من عکس العمل نشون ندادم پیش خودش فکر کنه کسی‌ اومده تو زندگی‌ من و اونم سعی‌ کنه کسی‌ رو جایگزین کنه .

- میترسم که اس‌ م اسی بفرستم و بازخورد مناسبی دریافت نکنم و بیش از پیش به هم بریزم و عیدم خراب اندر خراب بشه و عزت نفسم هم خدشه دار!

و بالاخره این نکته ای که خانم شیدا بهش اشاره کرده یکی از نکته های خیلی مهمه که معمولا نادیده گرفته میشه:

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    بعضی آدمها ضعیف و منفعل و ترسو هستند و ما اشتباهی اون را ادب و متانت و ... می بینیم.

2. 4 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

sara 65 (سه شنبه 27 اسفند 92), بی نهایت (دوشنبه 26 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 26 اسفند 92), شیدا. (سه شنبه 27 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)