این چ شرطی بود ک پذیرفتین ؟ به نظر خودتون منطقیه ؟ این مشکل شما نیست ک خواهرای نامزدتون خاستگار ندارن و یا ازدواج نکردن . اشتباه کردید پذیرفتید . فکر کردین معجزه میشه ؟ ما نمی گیم هر سه تا شون می گیم یکیشون . حالا دیدیم یکیشون مجرد موند و اصلا موقعیت ازدواج براش پیش نیاد و چند سال طول بکشه . اون وقت شما چ عکس العملی می تونید از خودتون نشون بدید ؟ اصلا می تونید اعتراض کنید ؟ فوقش می گن خواستی قبول نکنی . و راستم می گن . شما شرایطو دیدین و قبول کردین . پس نباید اعتراضی کنید . شما باید صبر حضرت ایوب داشته باشید ک دم نزنید چون اون موقع خودتون متهم میشید .
بنظر من این شرایط نمی تونه زیاد پابرجا بمونه . مطمئنا شما کم میارید . ربطی نداره نامزدتون چقدر حد و حدودشو رعایت کنه . پذیرفتن این شرایط برای ایشون خیلی راحته و راضیه ( اگه راضی نیود ک اینقدر سختگیری نمیکرد )
واااااااااااااااااااااااا ااای خدای من اصلا قابل هضم نیست ک چطور خانواده شما هیچ حرفی نزدن و قبول کردن ؟ اگه روزی برادر من بخواد همچین شرایطی رو بپذیره نمی دونم خانوادم چ عکس العملی نشون می دن ؟ شما و نامزدتون الان در این برهه از زمان باید سرشار از انرزی باشیدو ب فکر این چیزا نباشید . پدر منم برای ازدواجم سخت گیری کرد . ولی ن جوری ک من و نامزدم از هم ببریم .
ما فرض می کنیم ی روز تو همون مسیر همیشگی ک شما دارین پیادش می کنین یا سوارش می کنین یکی از ساکنین همون محله نامزدتون ایشون رو با شما ببین . خب فکر کنن شما نامزدین بهتره ؟ یا دوست دختر و دوست پسر ؟ خب معلومه اولی . تازه می تونن بگن نامزد کرده تا حداقل از بوجود اومدن حرف و حدیث بدتری جلوگیری بشه . اگه ی اتفاقی بیفته بعدا بگن ک بله این دو تا چند ماهه نامزدن دیگه کسی باور نمیکنه و همچنان حرفا وجود دارن . . اگه شانس بیارین و پشت سر نامزدتون ازین حرفای خوشگل نزنن و راحت بپذیرن خیلی خوبه .میدونید ک همچنین موقع ها فرقی نمی کنه تو کدوم منطقه باشید . مردم با حرفاشون ی جوری ب قلبت زخم می زنن ک فکر نمیکنن اصلا ب اونا ربطی نداره . ولی مطمئنا اونموقع با شناخت کوچولویی ک از خانواده نامزدت بدست آوردم بازم مقصر شما میشین . نمیدونم والا . امیدوارم هیچ وقت اتفاقی نیفته ک شرایطتون خیلی بد بشه .
فقط میدونم با این شرایط شما نمی تونید آروم باشید . چون همین مسائل ریز و کوچیکن ک کم کم بزرگ میشن و تو رابطه ریشه می کنن
موفق باشید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)