سلام مصباح جان
راستش من توی اطرافیان خودم تا حالا ندیدم که دختری تا این حد خواستگار داشته باشه!! فک کنم فقط ما توی این سایت با بیست سی مورد از خواستگارای شما آشنا شدیم! میتونم دلیلشو بپرسم؟ اینو از روی کنجکاوی میپرسم چون من در اطرافم همه نوع دختری با همه نوع خصوصیات اخلاقی بوده. این دوره زمونه کمتر کسی زحمت معرفی کردن برای ازدواج و دردسرای خاص اونو به خودش میده. احتمال 90 درصد میدم که ساکن تهران نیستی درسته؟
من یه عقیده ای دارم که شاید چند بارم توی این سایت گفته باشم. ما برای ازدواج باید قبول کنیم که نمیتونیم به همه ی آرزوها و خواسته هامون برسیم مگر اینکه خودمون واقعا کامللل باشیم و حق انتخابای زیادی داشته باشیم. اگه فکر میکنی این دو مورد رو داری پس دلیلی نداره از معیارات کوتاه بیای و با کسی ازدواج کنی که شرایط مد نظرت رو نداره. برات آرزوی خوشبختی دارم![]()

! فک کنم فقط ما توی این سایت با بیست سی مورد از خواستگارای شما آشنا شدیم! میتونم دلیلشو بپرسم؟ اینو از روی کنجکاوی میپرسم چون من در اطرافم همه نوع دختری با همه نوع خصوصیات اخلاقی بوده. این دوره زمونه کمتر کسی زحمت معرفی کردن برای ازدواج و دردسرای خاص اونو به خودش میده. احتمال 90 درصد میدم که ساکن تهران نیستی درسته؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)