نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
درود دادا

معیارهات واسه ازدواج رو ایشون دارن؟شناختت در چه حده؟خدمت رفتی؟شغلی داری.مدرک تحصیلیت چیه؟مشکلی با اختلاف سنیشون نداری.اونور بخوای بری چه شغلی میخوای انتخاب کنی.خانواده های دوطرف از هم شناخت دارن.و......

فعلا همینارو جواب بده
تمام معیارهای مهمی که همیشه دنبالش بودم رو ایشون دارن ، شناختی که دارم در حدود نه ماه شایدم بیشتره ولی از اینترنت بیرون نبوده ، ولی به اندازه ای که باید توی اینترنت بشناسم شناختم ، اینقدر آدم شناس هستم که راحت می تونم آدما رو تشخیص بدم از هم ، ولی این رو هم قبول دارم که این پروسه باید به دنیای واقعی کشیده بشه تا شناخت ها دقیقتر بشه ... من از خدمت معاف شدم و تا آخر همین ترم تحصیلی لیسانسم رو می گیرم و به محضی که مدرکم رو بگیرم ، برام یه کار هست که منتظر مدرکم هستن . فعلا کار پاره وقت دارم ... با اختلاف سنی مون هم مشکلی ندارم و بهش فکر کردم ... در مورد اونور رفتن ، نظر من و خانوادم اینه که باید همینجا بمونم ولی اگه شرایط به نحوی پیش بره که مجبور بشم برم اونور ، کاملا تحقیق کردم که باید از کجا شروع کنم و توی یک سال دو سال اول باید چیکارا بکنم تا کار پیدا کنم ، در حال حاضر هم خانواده ها در همون حدی که ما دو نفر از هم می دونیم شناخت دارن و قراره که این شناخت بیشتر و بیشتر بشه