به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط گلبهار ساده نمایش پست ها
    شايدم ول كنم كارمو چون مطمئنم همون قدر كه دلسوزه خونوادشه بيشتر دلسوزه خانومشه
    سلام، اول اینکه واقعا خوشحال شدم همچین تاپیکی بالاخره اومد که میشه بهش گفت یک مشکل توی زندگی مشترک که باید براش راه حل پیدا کرد. خسته شدیم از بس تاپیکهایی خوندیم که خانم دو دستی پای شوهر رو چسبیده و روی زمین کشان کشان دنبالش کشیده میشه و دنبال راه حل میگرده.

مسئولیت تامین مالی خانواده با همسرتونه و حتی اگه ایشون نخوان شما اصلن توی همون شهر خودتون هم نباید سر کار برین. بهرحال وظایف توی زندگی مشترک تقسیم شده است و باید رعایت بشه مخصوصا توی همچین زندگی هایی که چارچوبش درسته و حیفه که چیزی اونو از اون کیفیت خوبی که میتونه داشته باشه پایین تر بیاره.

البته همسر شما گویا فرد بسیار فهمیده ای هست که من به نظرم رسید نمیخواد شما رو محدود کنه فقط دنبال راهی هست که پیش هم باشین. من فکر میکنم که بشینین منصفانه ببینین مثلا ماهی چقدر پول لازم دارین بهش بگین مثلا اینقدر باید بهم بدی یا حتی ازش بخواین که مدیریت مالی رو مدتی به شما بده. ولی باید منصف بود. خودش فکراش رو میکنه و تصمیم میگیره که به تنهایی از عهده خرج زندگی بر می یاد و میخواد که شما کار نکنین یا نه.

اینکه داره سعی میکنه به بقیه کمک کنه ویژگی خیلی خوبی هست. اینرو تا جایی که لطمه بزرگی به زندگی تون نزده نباید ازش گرفت چون بعدن حتما پشیمون میشین.

کسیکه همچین خصلتهایی داره حتما نمیزاره به زنش سخت بگذره و جمله اصلی رو خودتون گفتین حتما دلسوزیش برای همسرش بیشتره. اینجور آدمها ارزش اینرو دارن که آدم به خاطرشون یکسری کارها رو انجام بده بدون اینکه نگران باشه که بعدن ممکنه پشیمون بشه.

2. 4 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 29 بهمن 92), sara 65 (چهارشنبه 30 بهمن 92), پونه (سه شنبه 29 بهمن 92), شیدا. (پنجشنبه 01 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)