سلام خواهر گرامی نمی دونم چرا اینقدر افکار منفی دارید نمی خوام ناراحتتون کنم اینجا جایی که می خواهیم به همدیگه کمک کنیم ولی نوشته هاتون پر است از ناامیدی و افکار و انرژی های منفی امیدتون به خدا فقط تو کلماته و هیچکدوم از اعماق وجودتون و با ایمان راسخ نیست. می دونید این افکار منفی و ناامیدی زندگیتون رو تحت الشعاع قرار میده؟؟؟؟ بعضی اتفاقات تو زندگی 100% دست خود ما نیست مثل قضیه ازدواج یکی 20 سالگی ازدواج می کنه یکی 30 سالگی یکی هم شاید اصلا نتونه ازدواج کنه ما باید آمادگی هر اتفاقی رو در زندگی داشته باشیم مثل همه اتفاقات دیگر زندگیمون چون خیلی چیزا دست خود ما انسانها نیست پس ناراحتی و درگیری ذهنی در این مورد در حد غیرطبیعی شادابیتون رو ازتون میگیره پس بعضی مسائل زندگی رو بسپاریتون به دست سرنوشت ( مثل قضیه ازدواج) به جاش تو کلاسهای گروهی شرکت کنید تو تفریحات سالم و گروهی شرکت کنید یعنی از اجتماع فاصله نگیرید. اینجا یه دنیای مجازیه حتی منی که دارم برا شما ایناترم می نویسم هیچ شناختی ازتون ندارم و فقط اکتفا کردم به نوشته هاتون و براساس اونها دارم نظرم رو براتون می نویسم پس چطوری ما می تونیم به کسانی که شناختی ازشون نداریم احساس و یا وابستگی داشته باشیم!!! کسی که براتون نظری میزاره 100% دلیلشون کمک کردن بهتونه و دلیل دیگه ای ندارن پس در مورد افراد هم ذهنیت سازی نکنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)