درود بانو
خدا خیرت بده ایشالله خوشبخت بشین عروسی رو بگیرین بره پی کارش تموم شه کارتونم جور میشه هرچی خدا بخواد.من خودم همسرمو خیلی دوسش دارم روزی حداقل بیست دقیقه یا نیم ساعت بغلش میکنم نوازشش میکنم بوسش میکنم بهش میگم دوست دارم ابراز علاقه میکنم ولی بعضی وقتا شده توی این دوسال بخاطر خرید خونه و این خونه ای که خریدیم یه مسئله ای داشت یکم از همدیگه دلخور شدیم شما زنا تقریبا همینجوری هستین خوبه شوهرت صبوره و آرومه اینو در مورد زنا متوجه شدم بعضی وقتا داد میزنن صداشون رو میبرن بالا بعد 3 تا 5 دقیقه شایدم 10 دقیقه برمیگردن آدمو بغل میکنن بوس میکنن میگن ببخشید داد زدیم و من خیلی بدم و از اینچیزا.شما هم مثل بقیه خانوم ها احساساتی هستین همه چیش درست میشه اینو حداقل واسه خودم میدونم من یکی مجردی خوبی داشتم ولی انصافا یه روز متاهلی ارزشش برای من به اندازه کل مجردیمه چرا اینقدی میگی کار تکراری ایشالله خدا بخواد بچه بیاد وسط 9 ماه که بارداریه و حس و حال خودشو داره تا یکسال و نیمم که سرت حسابی شلوغه توی خونه تازه اگه شانس بیاری دومی نیادش
ما چون سن مناسب بچه دار شدن تا 35 سالگی هستش تصمیم گرفتیم زودتر بچه دار بشیم همین الانش نزدیک 30 سال تفاوت سنی افتاده بین ما و بچمون.اینو نگفتم شما هم اینکارو کنینا نه بخدا فقط خواستم بگم زندگی متاهلی سرگرمی های مخصوص خودشو داره دنیای خودشو داره
راستی هنوزم رسم دارن سوار اسب مبشن ؟من یکبار سوار شدم خدا خیرش نده واسه 10 دقیقه ازم سی و دو هزار تومان گرفت دوسال قبل![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)