سلام آقای بی وفا. من همیشه در جریان تاپیک های شما بودم. نمی دونم تا حالا پستی گذاشتم یا نه . به هر حال ...
به نظر من به دلایل زیر هنوز برای بچه دار شدنتون زوده
- خواستگاری سنتی و دوره آشنایی کوتاه
- دوره نامزدی کوتاه
- شش ماه سابقه متاهلی (که خیلی کمه )
- سن نسبتا کم هر دو
- عصبانیت ها و اخلاق یه مقدار تند شما
- حساسیت های خانمتون
- یه کمی بچه گونه رفتار کردنشون
- ماجراهایی که پیش اومده که خودتون بالا اشاره کردین که مشکلاتی داشتین.
به نظر من با خانمتون رک و راست صحبت کنید و مثلا بگید که تا دو سال آینده هیچ برنامه ای برای بچه نذارین. این جوری اگه زمان بذارین ، هر ماه نمیاد اصرار کنه. خیالش راحته که مثلا دو سال دیگه .
اما موضوعی که هست اینه که خانمتون که در تاپیک های قبل گفتین که دانشجوئه ، چرا اصرار داره بچه دار بشه . اینو بفهمین
اگه نظر منو میخواین به نظرم می رسه که این مشکلاتی که گفتین وجود داره و حالا اینجا بیان نکردین باعث این موضوع شده .
یعنی خانمتون میخواد با این کار به اصطلاح یه جورایی جاش رو محکم کنه (ببخشید این حرف رو زدم ، معمولا مادرا این توصیه رو می کنن)
یعنی از اختلاف های موجود ترسیده و به دنبال راهیه که خدای نکرده زندگیش بهم نریزه و این وسط خب هیچ چیزی رو بهتر از یه بچه نمی دونه که خانوادرو محکم تر کنه. که البته این مساله کاملا اشتباهه
یعنی دو سه سال اول ازدواج اگه بچه نباشه و طرفین اخلاق هم دستشون بیاد و بعد بچه دار بشن خیلی بهتره تا اینکه حالا وسط اختلافات خودشون یه بچه رو هم وارد تنش های زندگی کنن. چون هم اختلافات بیشتر میشه (به علت مسائل شناخت اندک هم و مشکلات بارداری و بچه داری و ....) و هم بچه آسیب می بینه .
از اختلافاتی هم که دارین نا امید نشین . معمولا دو سال اول ازدواج همه زندگی ها همینه . در صدد حلش باشین. اگه مشکل جدی ای هم داشتین اینجا مطرح کنین. ایشالا که اوضاع زندگی بهتر بشه و به سواحل زیبای آرامش برسین و بعد بچه دار شدن رو بیارید به اولویت.
موفق باشید.








علاقه مندی ها (Bookmarks)