این ماجرا پایان یافت پس اگر میبینید کسی باز هم در تاپیک من داره بحث رو کش میده و مشغول کل کل کردن و تهمت زدن وتمسخر و ... هستش نشونه مشکلات روحی اون فرده پس لطفا برای بار هزارم دیگه کسی توی این تاپیک هیچگونه نظری نذاره اما طرز برخورد افرادی که هر روز در این سایت مطلب پست میکنند بسیار جالب بود

برخی قوانین این تالار جهت مطالعه
ششم:
اعضاء محترم ، وقتی کسی سئوالی را طرح می کند، ، شما باید بر اساس شدت مشکل و آسیبی که دیده است در گام نخست رابطه حسنه با او ایجاد کنید، با او همدلی و همدردی کنید، درکش کنید و بپذیریدش.
سعی نکنید در همان آغاز او را بمباران اطلاعات و راه حل ها کنید. بدتر از آن نباید او را سرزنش کنید، تحقیر کنید، یا مشکل او را کوچک تلقی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط deniz90 نمایش پست ها
فکر کردم یه نوجون 16 17 ساله عاشق شده رو این تاپیک رو باز کرده( توهین نباشه) ولی کارتون خیلی بچه گونه است و دور از شان یه مرد.
نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
میخوای یه کاری کن واسش کتاب شعر برو بخون راحت باش
نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
نامه دادن به یه دختر تا حدی خنده داره! محتوای نامه هرچی که باشه ذات این کار مال دهه های قبل و بچه های دبیرستانیه
نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
هدف درونیت دوستیه ولی چون خودت با دوستی مخالف هستی می خوای ازدواج
رو جایگزین کنی
نقل قول نوشته اصلی توسط برسرک نمایش پست ها
این ذهن آشفته شماست که داره از روی هوس نه منطق، می خواد کاری که غیر عقلانی هست رو انجام بده.
نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
شما مطمئنید یه انسان بالغید؟ یا میشه بگید اهل کدوم خطه هستید؟
شما شیفته ظاهر فرد شدید اونم با چند بار دیدن تو بیمارستان هیچ شناختی از طرف مقابلتون ندارید بازم می گم قرار نیست خودتون اقدام کنید و کارای بچه گون انجام بدید
نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
دنیز،مگه نشنیدی اولویت اشتغال با افراد متاهله؟پس اونی که اول زن می گیره کارش درسته.
مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا اگر کار نداشته باشی به درد قاب کردن و زدن به دیوار می خوره
نقل قول نوشته اصلی توسط صبوري نمایش پست ها
آقاي محترم هيچ دختر خانوم عاقلي نمياد با شما آشنا بشه كه آيا بشه يا نشه مگه جووني و احساسش رو سر راه اورده يا از باغ باباش چيده.يك جمله گفتم گوش نكرديد اون دختري كه مقابل شما قرار ميگيره هم حق انتخاب وارد شدن يانشدن به اين رابطه رو داره پس الكي شلوغش نكنيد.
نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahmood نمایش پست ها
تدنبال دوستی هستی کلا بی خیال این ماجرا بشی خیلی بهتره.(و برو یک اب به صورتت بزن و برو بیرون یک هوایی بخور)
من فکر کنم این آقا فیلم هندی زیاد نگاه می کنن!!!
نقل قول نوشته اصلی توسط only star نمایش پست ها
وای چقددد فانتزی
شما دارین شوخی می کنین یا جدا با یه نگاه عاشق شدین و می خواین با یه «نامه فدایت شوم» ایشون رو هم عاشق خودتون کنید؟
لابد انتظار دارین بعد از خوندن نامه در حالی که اشک شوق میریزن، دوان دوان بیان سراغتون!
البته خوبه آدم همه چی رو ساده بگیره اما یه ذره منطق هم بد نیست.
البته من نباید عصبانی میشدم و با این افراد هم دهن میشدم خودشون میدونن که جوابشون خاموشی بود و بس
برای همین دیگه جوابی به این افراد نمیدم لطفا دیگه ماجرا رو بیش از این کش ندید
پایان