ببین بیشتر به نظرم به این بستگی داره که تو مود ازدواج باشی یا نباشی.مثلا معاشرت با دوستانی که متاهلند یا نامزد دارند .مشاهده سایت های ازدواج ، مشاوره ، سایت های عاشقانه تماشای فیلم های عاشقانه و ...اینها شاید باعث بشه یک کسی در مدتی توی مود ازدواج بیفته . شخص من در سال قبل خیلی توی مود ازدواج بودم ، بسیار بسیار زیاد ، میتونی بری تاپیک های من رو بخونی در سال قبل.اما امسال سرم شلوغتر شد و از مود ازدواج اومدم بیرون . و مطمئنم اگه سال آینده برای خودم و ازدواجم کاری انجام ندم ، این روال و این احساس نیاز به ازدواج در من کمتر و کمتر میشه .این یک موضوع کاملا روانشناسی شده است .با توجه به نیاز جنسی و گناههایی که داری انجام میدی ، من بهت توصیه می کنم که در ابتدای کار بیا و ببین که راه حلت چیه ؟آیا الان باید ازدواج کنی یا چند سال دیگه ؟اگر الان ازدواج کنی چه چیزهایی رو از دست میدی ؟ اگر مثلا در 35 سالگی ازدواج کنی چه چیزهایی رو از دست میدی ؟ اگر شما در 35 سالگی ازدواج کنین با احتساب هفته ایی سه بار خودارضایی 1560 بار خودارضایی میکنین ( انشالله که اینطور نباشه ) ، آیا بهتر نیست این تعداد فعل گناه کبیره در کارنامه اعمال شما نباشه و به جایش ثواب ناشی از ارتباط جنسی با همسر خودتون باشه ؟ بررسی کن که چرا باید ازدواج کرد؟بررسی کن که در صورت ازاد شدن ذهنت از موضوعات جنسی ، چقدر ذهنت ازادتر میشه و میتونی بهتر کارات رو انجام بدی.بررسی کن که یک قدم زدن عشقولانه با همسر چقدر میتونه آرامش بخش باشه .تمام اینها رو بررسی کن . من بالشخصه به این نتیجه رسیدم که دیگه باید دست به کار شد و هر چه زودتر بهتر .

علاقه مندی ها (Bookmarks)