دوست قابل احترام من آقای wintersun77: قبل از هر چیز پوزشم را برای تأخیر بپذیرید.
از صحبتهای شما بسیار سپاسگزارم و از اینکه برای به چالش گزاردن بحث بنده پاسخی بودید خوشحالم.
از اونجا که در زندگیم به نسبی بودن مسائل معتقدم و مطلقی را کمتر میپذیرم، جواب شما به نسبت تأثیراتی در نظام فکری من بوجود خواهد آورد.اما از آن جهت که ظرفیت شنیدن و نه صرفاً گوش کردن در شما جاریست باید بگویم یه حرف تازه تر بزن!
_ وقتي ميشنوم اين نبايد مربوط به ذات انسانها و خصوصيات ذاتي هر دوجنسه اولين ؟ که تو ذهنم ايجاد ميشه اينه که با اين تفکر جايگاه من و امثال من که البته کم هم نيستند کجاست؟!!
ما که اين نبايدو نميبينيم از فطريت جنسيتمون فاصله گرفتيم يا بدتر از اون با سرشت بشر بيگانه شديم؟!
_درسته من هم مثل شما فکر ميکنم حرفاي آدما ماحصل عبور از همين گذرگاهه؛ توشه زندگي که تو ذهنمون ته نشين شده بالاخره يه جايي بايد خودشو نشون بده. و البته حضور افراد تو اين تالار و پيگيري صحبتهاي بنده ناچيز توسط شما ميتونه گواه اين انسان دوستي باشه.
_ بديهيه که اگر فهم من از اشارات تلويحي شما ناز و... بود، پست قبلم اصلاً ايجاد نميشد. البته در مورد تماس چشمي معقول کمي سردرگمم و برام جاي تعمق داره. نمي دونم چرا وقتي به اينجا رسيدم ياد روايتي از حضرت علي افتادم که: به خانمها سلام نميکرد تا مبادا با شنيدن جواب سلام ... حالا با توجه به اينکه ما کجا و بزرگاني اينچنين کجا؟ ...
شايد من در زمره اون خانمهايي که ذکاوت سرشاري دارند نيستم!
_ دلهره تو کل کارهاي مهم زندگي همه وارده. و بالطبع برخورد من هم با اين اضطراب، در مورد اين مسأله نميتونه راحت باشه.
شايد چون اين روش ابراز علاقه رو نزديک به مقام انسانيت { و به دنبالش زن هم که مشتقات وجوديشو از همين انسان ميگيره} نميبينم؛ برام به مراتب سختتره. اما اون سختي بخاطر اينکه با سيستم فکري من سازگارتره برام لذتبخش هم هست.
اميدوارم حداقل دارا بودن اين خصوصيت آقايون رو دليل عدم وجودش براي خانمها ندونيد و من تعجب بيشتر شما رو برانگيخته نکنم.
_ من هم مثل شما تو پستي که در جواب topology .داده بودم به اين گفتتون راجع به خرسندي مرد از کشف زن اشاره اي
داشتم {مسأله بکر بودن}. انگار تفاوت ديدگاهها دقيقاً از اونجايي شروع ميشه که شما اين
( ابراز تمايل اوليه براي ايجاد ارتباط جهت آشنايي و شناخت بيشتر در سايه خانواده ها)
رو خواستگاري دختر از پسر ميبينيد يا حداقل اينگونه تلقي کرديد. براي من خواستگاري نهايت طلب و شدت خواستنه و خواستگار کسيه که واقعاً خواهنده و طالب باشه که به احتمال زياد اين اوصاف درمورد آقایون بيشتر صدق ميکنه.
_ از اينکه خواستمو راجع به روش زندگي و تفکرات قديم و جديد به نحو ديگه اي بيان کرديد ممنونم؛ اينطوري طيف اشخاص بيشتري شنونده خواهند بود.
بازم انگار گفتنيام زياد شد، پس بازم بايد ببخشيد.
پيروز باشيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)