ببین دوست عزیز اینجا نه من نه دیگر دوستان اصلا صحبتی از اعتقادات اسلامی و دینی رو این موضوع نداریم ، اما من نمیدونم شما چرا حتی به خودت اجازه میدی به دین و اعتقادات افراد خیلی راحت توهین کنی و مسخره کنی !!!
این است روشنفکریه شما ؟
حالا دوستمون papa1 یک کلام برداشت گفت بچه مسلمون مگر به شما و اعتقاداتت توهین کرد ؟ ایشون که خبر نداره شما مسلمان نیستید و حتی وجود خدا رو هم قبول ندارید واسه همین این حرف رو زد و این دیگه نیازی به موضع گیری و توهین از سمت شما رو نداشت !
ببین دوست من شما فقط برای این که عذاب وجدان نداشته باشی و رابطه های قبلی تو واسه خودت توجیه کنی و آروم بشی داری این جوری میگی شک نکن چیزی جز این نیست .
هم لحظه اولی که گفتین : مردانگی در اینه که زنی رو بپذیریم که حتی بارها بدنش رو در اختیار دیگران گذاشته !!
من بلافاصله از شما سوال کردم شما خودت رابطه جنسی داشتی ؟ چون این تفکر رو تنها کسی میتونه داشته باشه که خودش این کارو کرده باشه .
کاملا هم عادی هست شما اینجوری با خودت میگی تا وقتی به یاده اون دختر که باهاش س ک س داشتی افتادی خیلی راحت توجیه کنی که اشکالی نداره اونم راحت ازدواج میکنه دیگه اصلا این چیزا مهم نیست !!
کسی که خودش تو مکان عمومی سیگار میکشه هیچ وقت به افرادی که این کار رو میکنن حرفی نمیزنه و اعتراضی نمیکنه چون اگه اعتراض کنه اول باید به خودش اعتراض کنه !
کسی که همیشه بدقوله و سره قرار دیر میرسه هیچ وقت نمیتونه به کسی که بهش بد قولی کرده اعتراض کنه و سعی میکنه خیلی راحت با این قضیه کنار بیاد چون خودش بد قوله .
ببین تو همه مسائل همین طوره ، حالا هم شما چون خودت س ک س داشتی نمیتونی بگی این کار بده و باید واسه اینکه حداقل در ظاهر خودتو توجیه کنی و نسبت به اون دختر عذاب وجدان نداشته باشی بگی نه اشکالی نداره !
الان همین جناب راهی که این جا هم متعلق به خودشه ، چون خودش قبلا رابطه دوستی و آشنایی داشته وقتی اون خانم بهش گفته قبلا با کسی بودم تونسته باهاش کنار بیاد ، اما چون خود جناب راهی س ک س نداشته وقتی فهمیده اون خانم س ک س داشته دیگه نتونسته کنار بیاد و دچار سردرگمی شده چون نمیتونه بپذیره .
اینا وقعیات هست ، نه من ، نه شما و نه هیچ کسه دیگه نمیتونه انکارش کنه و به همه تعمیم بده !
اگر جناب تنهایی میاد یک موضوع رو مطرح میکنه هیچ دلیلی نداره که بیاد اینجا داستان پردازی کنه ! و داره واقعیات رو میگه اما شما باز چون نمیتونی بپذیری میگه داستان پردازی و خیالات !!!!
آیا اگر الان از اون دختری که شما باهاش س ک س داشتی هم از گذشتش بپرسن سرشو بالا میگیره و میگه :
بله من در یک رابطه ی احساسی با دوست پسرم س ک س کردم و خیلی حال داد و از این کار خیلی راضیم !!!
یا شاید الان مثل همین نامزد آقای راهی ، واسش خواستگار اومده و داره با خودش و گذشتش کلنجار میره ؟ داره از تو خودشو میخوره که به خواستگارش بگه یا نگه ؟
دوست من کاش فقط یکم حرف بچه ها رو قبول میکردی .
موفق باشی
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)