به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 دی 99 [ 14:51]
    سطح
    57
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 112
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    531

تشکرشده 81 در 42 پست

Array
    سلام دوست خوبم تاپیکتونو خوندم
    ببین دوست خوب چون شما الان تو اون رابطه ای و احساست درگیر شده دوست داری راهی را انتخاب کنی که ته دلت داره تاییدش می کنه ! حقم بهت می دم عزیزم چون احساست برات مهمه ! امـــــــــــــــــــــــ ــا دووست خوبم به چه قیمتی ؟ به این فکر کردی ؟
    الان یک سالو نیم که باهم هستین میدونی اگه همینطوری پیش بری بیشتر احساست قوی تر می شه تا منطقت !!! من نمی خوام راجب کسی قضاوت کنم یا اصلا آدم بد بینی نیستم فقط اینارو می خوام بهتون بگم چون درک می کنم وقتی رابطه احساسی برقرار می کنی سخته که پایان بدی بهش اما اگه به عاقبتشم فکر کنی می تونی بهتر تصمیم بگیری ...ولی ببین یه خانم باهاتون تماس گرفتن و خودشو مادرشون معرفی کردن و بعد یه مدت هم که ایشون گفتن اصلا خانواده ندارم ! نمی دونم شما دوست من باهاشون چطوری برخورد کردی منظورم اینه که اون آقارو از دوست داشتن خودتون نسبت بهش مطمئن کردی ؟! شاید فکر کردن یه مدت می رم فاز ناراحتی و باهات صحبت نمی کنم تا کوتاه بیای و بازم به این رابطه احساسی ادامه بدی حالا تا کی تا وقتی که تو کامل فقط خودشو بپذیری ... اما دوست خوبم این همه ماجرا نیست ... نمی دونم خواهر یا برادر بزرگتری هم داری که ازدواج کرده باشن ؟ ببین عزیزم در کنار خود اون آقا خانوادشونم مهمه ! چرااا ؟ چون تا حدی پیش بینی رفتارای آیندشو با خودت می تونی انجام بدی ... چون خانواده خودت حمایتشون منظورمه خانواده طرف مهمه ...و خیلی چیزای دیگه ....

..............

من حس می کنم شما دختر اکتیوی هستی و تا حدی هم احساساتی حودمم همینطوریم ... اما گلم ببین مثلا یکی می آد خواستگاریتون برای چی می گن دوره آشناییتون 3 تا 6 ماه باشه ..چون اولش می خوای بشناسیش همه رفتاراش برات مهمه .. اولویتاتو دنبالش جستجو می کنی .. مثلا می خوای آدمی باشه که زود از کوره در نره اهل این باشه که باهات صحبت کنه بعد یه مدت کوتاه می بینی نه خیلی زود از کوره در می ره حتی حواسشم نباشه شده جلوتون بد دهنی کنه اونموقع هنوز احساست درگیر نبوده راحت تصمیم میگیری می گی نــــــــه من زندگی آیندم برام مهمه می خوام هر روزشو که با همسرم دارم ازش راضی باشمو آرامش داشته باشیم نمیخوای که خدایی نکرده گریه و این حرفا باشه ...
    همین که شما ارشد دارید ایشون فوق دیپلم می دونم مدرک برای ادم درک و فهم نمی آره اما فکر نمی کنی تو آینده شاید سر یه حرف ساده حق هم با شما باشه اما ایشون فکر کنه مخالفتتون باهاش بخاطر اینه که مدرکتون بالاست و اینو بگه و ....
    دوست خوبم یکم محکم باش اولویتهاتو بنویس ... خصوصیات مثبت و منفی اون آقا هم بنویس ... اگه ایشون رفتن پس دلیلی نداره شما کاری کنی ببین گلم ارزشتون خیلی بالاتر از این حرفاست ناراحتی الانتو به داشتن آرامشو انتخاب درست نخواه از دست بدی .. برای ازدواج هم عجله نکن نه سنتون زیاده نه شرایط تحصیلی کم ... شما می خوای یه انتخاب داشته باشی تو زندگیت پس ارزش و قدر خودتو بدون که اول با منطق و اولویتهاتو اصولی جلو بری برای خرج کردن احساسو عشق ورزیدن بعد از ازدواج زمان داری پس صبور باش و بدون وقتی برای خودت ارزش قائل شی باعث میشه دیگرانم برات ارزش قائل شن و سعی کن برای هر کسی دست یافتنی نباشی جز اون کسی که بعد از عبور از فیلتر منطق و خانواده ات گذشت ...

امیدوارم آیندتو آرامشتو با یه مدت ناراحت شدن بخاطر احساست تحمل کنی ...

موفق باشی و بهتــــــــــــــــــرین تصمیم و بگیری
    ........................

- - - Updated - - -

فراموش کردم بگم
    عزیزم نشین الان ذهنتو درگیر کن که اون رفتاری که کردن یعنی جدایی یا چی !!!
    شما ارزشتون بالاتر از این حرفاست این فکر را فقط روحییه اتونو خراب می کنه
    از الان بفکر برنامه هاتون باشید به فکر این که روحییات خودتونو بیشتر بشناسید باشید
    به فکر اولویتایی که می خواید یه زندگیه آروم و خوش را تجربه کنید باشید
    به فکر اینکه اگر خواستگار دیگه ای اومد چطور سوالاتتونو بپرسید و هیچکدوم از فرصتهاتون را بخاطر اون آقا از دست ندید

یکم برنامه ریزی کنید و به کاراایی که دوست دارید مشغول شید از این فکرا به جایی نمی رسید جز افسردگی و خستگی روحتون
    و به خودتونم بگید از الان فکر ایشونو رها می کنم یوقت هم اگر خوووودشون تماس گرفتم می گم که من خواهان زندگی آرومم و اگر با خانوادتون اقدام کردید چشم حاضرم بشناسمتون

عریرم بنظرم شما هنوز همدیگرو نمی شناسید اونقدرا .. و مطمئن باش اگر پسری هدفش تشکیل خانواده باشه و بخواد بشناستتون حتما رسما اقدام می کنه و هیچ ابایی برای شناخته شدن و.. نداره و براش مهمه همسرشو اون هم بشناسه.. چرااا ؟ چون اونم دنبال زندگـــــــــــــــــی آرومو ایده آل از نظر خودشه ... از آقایون تو همین تالارم بپرسی مطمئن باش همینو می گن .. پس اعتماد بنفس داشته باش و خودتو دوست داشته باش و راه درستی که با منطق و در کنارش احساس هم حضور داره رو انتخاب کن ...

2. 3 کاربر از پست مفید sookoot تشکرکرده اند .

**سهیل ** (جمعه 11 مرداد 92), roseflower (شنبه 29 تیر 92), نوروزیان. (دوشنبه 31 تیر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)