نگاری عزیز، امیدوارم که زندگی آرومی در انتظارت باشه.
حرفی که زدی خیلی مهمه
«این هم بگم که همه فامیل می گن که همسر من چقدر قبل از ازدواجمون عصبی بوده همه میکن چطور با این مرد عصبی زندگی می کنی ولی الحق و الانصاف اونجوری نیست که اونا میگن. »
من هم این مشکل رو داشتم، من هم فکر می کردم همسرم خیلی عصبیه، چون همه اینو در موردش می گفتن و حتی خودش هم همیشه می گفت. برای همین بیشتر موقع ها بحثمون می شد چون باورش شده بود که خیلی عصبیه و دست خودش نیست!! حتی مادر همسرم هم با عکس العمل هایی که نشون میداد ناخواسته این ویژگی رو درون همسرم بیشتر می کرد. من شروع کردم به عقیده مخالف دادن، جلوی همه می گفتم که همسرم خیلی آروم با مسائل برخورد می کنه و اصلا عصبی نیست، من تعجب می کنم که شما این حرفا رو می زنید، بیشتر هم جلوی همسرم می گفتم و همین باعث شد که کسی این حرف رو نزنه و خود همسرم هم خیلی بهتر از قبل شده، خیلی بیشتر خودشو کنترل می کنه و واقعا با آرامش برخورد می کنه. شما هم سعی کن همین کاری کنی. با این کار هم همسرت رو جلوی دیگران خیلی بالا می بری و هم اعتماد به نفسش رو زیاد می کنی و هم برای اینکه همسرت وجهه خودش رو پیش شما از دست نده سعی می کنه که واقعا آروم برخورد کنه و عصبانی نشه.
امیدوارم موفق باشی عزیزم