محمد عزیز سلام
دوست عزیز من نظر شخصی خودمو دارم عرض می کنم زیاد هم موضوعات دوستانو نخوندم تا ببینم برات چی نوشتن من همون پیغام اولیه شمارو خوندم و طبق اون برات می نویسم شاید کمی بر روی شما اثر کند
برادر من اول دوست دارم بدونم نحوه اشناییتو کاملا اگه می تونی برام توضیح بدی
ولی بازم معذرت می خوام نظر خودمو می دم من راستشو بخوای حال و حوصله بچه بازی ندارم پیش زمینه فکری من برای ازدواج یه دختری بود بی ریا و مظلوم که به بلوغ فکری و جسمی رسیده باشه دیگه و هیچ گاه دنبال دختری نمی رفتم که سر و گوشش بجونبه حاضر به جواب باشه همیشه همیشه هم تو زندگی زناشوییم طرف حق و میگیرم و بعد اون طرف خانوادمو و در اخر زنم چرا و به چه دلیل؟؟؟
چون مادر نعمته قبول داری دیگه اگر هر حرفی هم بزنه چه تلخ چه شیرین هم از ما بزرگتره هم بیشتر می فهمن پس خانوم شما اون حرف زشت و زد که می تونی نیاز جنسیتو با مادر و....برطرف کنی من اگر جای شما بودم حاضرم قسم بخورم که صفتشو با خاک یکسان میکردم فکر نکن ادم خشنی هستم نه مادری که برام 25 ساله زحمت کشیده بیاد از یه دختر حرف بخوره نه دیگه اینجاش اعصاب منو قاطی میکنه خدارو شکر اون قدری دارم که دیه مرگ یه نفر و با جد و ابادشو یه جا بدم ولی دوست دارم خودت بینی مشکلت کجاست گذشت جایگاهی داره الان خانوم شما میاد این حرفو به همین صراحت میزنه دو فردای دیگه چی میگه و بعد از این موضوع من یکی از معیار های خودم چی بوده این بود که طرفم پاک زندگی کرده باشه که کرده و خانوم شما گفت که دیشب خواب عشقمو دیدم و این منی که الان هیچ جایگاهی در زندگی شما ندارم منو میسوزونه ولی شما راحت داری دنبال ریشه هنوز میگردی؟؟؟؟
بابا جون هر کی دوست داری جوونیتو صرف ادمی بکن که برات تب کنه بخدا من الان خیلی از دست کارایی که انجام میدی ناراحت و نگران شدم چون بخدا جوونیت داره میره امیدوارم واقعا به فکر یه چارهای باشی رک و راست بهت بگم ارزش زندگی نداره حالا می خوای ناراحت شی یا نشی به دردت نمی خوره چون بیچارت میکنه تا اخر عمر
بازم نظر شخصی من بود امیدوارم به دل نگیری شما هم مثل داداشم و داداش یه ادم حاظر به بدبختی کسی نمیشه که حالا اون طرف برادرشم باشه
اما مهره اصلی تویی تویی که باید تصمیم نهایی و بگیری ایا حاضری تا اخر عمرت با این باشی ولی اگه جدا بشی می تونی با کس دیگه ای خوشبخت زندگی کنی دارم وادار نمی کنم بری جدا شی ولی خودت باید ببینی من مردم تو هم مردی پس حرف همو بهتر می فهمیم احساسی تصمیم نگیر عقلی تصمیم بگیر می تونی یا نه؟؟؟
ببخش برادر

علاقه مندی ها (Bookmarks)