سلام،
معمولاً نمی رن به طرف مقابل بگن من یه همسر می خوام این جور باشه یا اون جور باشه!!!! خوده انسان، سعی می کنه بفهمه که آیا این جور یا اون جور هست یا نه!!!!!
مثلاً من یه دوس دارم که به نظرم فوق العاده شلخته اس و تا به عمرم شلخته تر از اون ندیم، تو کمده کتابش، شلوارش چماله شده افتاده بود!! در این حد! بعدش داشت تعریف می کرد از خواستگارش که ازش پرسیده بود تمیزی و همه چیز رو سره جای خودش می ذاری؟؟؟؟؟ دوستمم گفت که من گفتم خیلی تمیز و مرتبم!!!!! بعدش من گفتم تو خیلی شلخته ای، چرا دروغ گفتی!!!!!
با تعجب به من نگاه کرد گفت ایوب؟؟؟؟؟؟ من شلخته ام؟؟؟؟؟؟؟؟
این رو بهت گفتم که بدونی اکثر خصوصیات یه حالته نسبی داره و تعریف تو و میزان و درجه ی تو، با تعریف و میزان و درجه ی دیگری فرق داره!!!!
پس سعی کن خودت بفهمی نه از دیده اون به خودش نگاه کنی!!!
این از این، دوم از همه باید بگم فقط من این تاپیکت رو خوندم و خیلی هولی و زودی می خوای سر و ته یه چیز رو هم بیاری!!!!

نوشته اصلی توسط
چنار
راستی جناب مدیر همدردی در پاسخ به خانمی که خواسته بودن ایشون رو راهمنایی کنن که چطور بفهمیم خاستگارمون خسیس نیست یه پاسخ بسیار زیبا دادن حتما اون رو بخونین. البته من خودم صراحت شما رو خ می پسندم و اساسا برای ادم های صادق خ احترام قایلم. راستی حتما تاکید کنین که اون خانم هم اگه خاسته ای دارن بخان.
ببخشید، اگه تاپیک منو می گی، باید بگم که اتفاقاً به نظره من یکی از جاهایی که مدیر اشتباه فاحش کرد، تاپیک من بود!! من مدیر رو خیلی دوس دارم و خیلی قبولش دارما، اما این جوری نیستم که مرید بشم و دیگه اشتباهاتش رو نبینم!!
اون خیلی راحت در مورده من قضاوت کرد و گفت:
"و بگو که دوست داری راحت خرج کنه و از پس اندازو سرمایه گذاری و به فردا فکر کردن اصلا خوشت نمی آید"
در صورتی که من اصلاً ولخرج نیستم، از زمان کودکی فقیر بودم و قدره پول رو میدونم و نه سالم بود می رفتم سره کار!
به جای این که منو راهنمایی کنه که من به طریقی بفهمم که طرفم خسیسه یا نه، دقیقاً به من تلقین کرد که من یک انسان ولخرجی هستم و کارهای اون پسره درس هستش!
موفق باشی دوسته من!
[align=center]هیج کس نمی تواند بدون رضایت شما، در شما احساس حقارت به وجود آورد![/align]
[align=center]اگر شخصیت خود را با فعالیت های شغلی خویش می سنجید، پس وقتی کار نمی کنید فاقد شخیصت هستید![/align]
ویرایش توسط ایوب : شنبه 01 تیر 92 در ساعت 12:38
علاقه مندی ها (Bookmarks)