سلام دوست عزیز
اگه نظر من رو بخوای بهترین راه اینه که ارتباطتو با این خانم قطع کنید.چون از طرفی از لحاظ سنی 3سال بزرگترن و به تجربه نشان داده که در اینده دچار مشکل خواهین شد ولو اینکه در حال حاظر عاشق هم هستین.مثلا چندین سال دیگه که به هم عادت کردین اگه مشکلی پیش بیاید اولین مسیله ایی که مطرح میشه همین بزرگتر بودن خانم هست و موجب اختلافات شدید تر در اینده میشه.و اینکه متکی بودن مرد به خود و غروری که مرد در زندگی داره باعث این نوع تفکر میشه و از طرفی هم خود این متکی بودن مرد به خود ،باعث اختلافات شدید ترمیشه.مطمین باش نمیشه این صفت رو از مرد جدا کرد.این موضوع رو من به علت تجربه زیاد عرض کردم و دیدم امثال شما رو .و از طرفی هم امثال این خانم مطمین باشین کم نیست و و حتی ممکنه بهتر از ایشان را هم پیدا کنین.حالا اگه تصمیم گرفتین که از هم جدا بشین چند راهکار هست که موجب میشه از فکرش بیرون بیایین و بتونی با خیال بهتری زندگیتو ادامه بدی.این چند راه کار رو بعد از تصمیمت بهتون عرض میکنم.
دوست عزیز ببخشید که نظر من با سایر دوستان مخالفه ولی خب نظر شخصی و تجربه من هست و از طرفی خیر و خوبی دوستان رو میخوام و نمیخوام در اینده دچار مشکل بشن.
امید وارم با انتخاب بهترین راه حل بتونی مسیر زندگی خودتو انتخاب کنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)