دوستان همدردی سلام
پسری هستم 30 ساله و دارای تحصیلات دانشگاهی. چند وقتی بود که در یکی از سایتهای چت، عضو شدم و چت میکردم تا اینکه چند روز پیش با دختری که خود را دانشجوی تحصیلات تکمیلی معرفی میکرد آشنا شدم و احساس کردم تفکراتم به او نزدیکه. به همین جهت بهش شماره دادم و با هم صحبت کردیم. به نظر دختر باکلاسی می اومد. در تماسهای بعدی کمی بهش علاقه مند شدم. نکته جالب اینحا بود که او فقط یکبار تماس گرفت و باقی تماسها از جانب من بود و در طی صحبت هامون هم مساله ناراحت کننده یا نامعقولی مطرح نشد.
یک روز تمام هست که هرچقدر سعی میکنم با او تماس بگیرم، نه جواب تماس ها رو میده و نه پیامک. حتی وقتی زنگ میزدم شماره اش بیش از یک ساعت اشغال بود ولی بعدش تماسم رو جواب نمیداد. براش پیامک زدم و خواهش کردم جوابمو فقط یکبار بده و دیگه هیچ. ولی ...
من قطعا میخواهم این رابطه را قطع کنم. ولی فقط قبل از این میخواستم به او بگم چرا با احساسات من اینطور بازی کرد. چرا برای تفریح و سرگرمی (و یا شاید هوس) من که قصد و نیت بدی نداشتم را در انتظار گذاشت.حتی من ساده لوحانه بعضی از موارد شخصی ام رو با او در میان گذاشتم. من واقعا به این نتیجه رسیدم که چت اصلا محیط مناسبی نیست.
باور کنید حالم خیلی بد است و تا این موارد را بهش نگم آرام نمیشوم. ولی انگار او کارش را خوب بلد است. شاید بگویید سعی کن فراموشش کنی ولی می خواهم درک کنید که من چقدر تحت تأثیر قرار گرفتم.
ممنون