ممنون خانم سنجاب. سخت گرفتنم برای اینه که من شناختی از اون آدم یا خانواده ش ندارم و نمی دونم آیا مثلاً به اینکه کسی دخترشون رو در اینترنت ببینه و بعد خواستگاری کنه دید مثبتی دارند و یا خیر. ولی کلاً اگر ارتباطی ایجاد شد رک و صریح حقیقت رو می گیم. همونطور که خودتون اشاره کردین.
آره مهران خیلی از دخترا این دوره همینجورین که گفتی. ولی من یه خصوصیت دارم که شاید هم همین باعث شده تا الان کسی رو پیدا نکردم. خصوصیتم اینه که سرسوزنی خودم رو آویزون کسی نمی کنم. قاطعم. روی خوش نشون نده یا خودش رو بگیره دیگه تموم. والسلام. من به یک اصل معتقدم و اونم اینه که دختری که از پسری خوشش بیاد اگر ناز هم داشته باشه در حدیه که پسر رو از خودش دور نکنه و اگر زیادی خودش رو بگیره یعنی علاقه ی خاصی نداره و کسی که از من خوشش نیاد به دردم نمی خوره. این خانم هم فکر نمی کنم بتونه من رو تو آب نمک بخوابونه چون چند بار تلاش می کنم که بهش نزدیک بشم و نیتم رو بهش می گم. اگر قبول کرد که پروسه ی شناخت رو پیش می گیرم. اجازه هم نمی دم مثل مورد شما با دست پس بزنه با پا پیش بکشه. من می دونم از این حرف من دخترا خوششون نمیاد ولی زندگی بهم یاد داده که هر چقدر هم از دختری خوشت بیاد ولی اون خودش رو برات بگیره، انقدر دختر از اون بهتر تو این دنیا هست که ارزش نداره خودت رو عذاب بدی. البته قبلاً سرم اومده و ناراحتی هاش رو تحمل کردم که به این ایده رسیدم. این خانم هم نه گفت فدای سرش. زندگی همچنان ادامه داره. شاید قسمت ما یه جای دیگه یه کس دیگه باشه. اگر عاشق و شیدای کسی هم بشم عکس العملم همینه. این رو زندگی بهم یاد داده که برای کسی بمیرم که لااقل برام تب کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)