به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 تیر 90 [ 23:16]
    سطح
    45
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    696

تشکرشده 713 در 214 پست

Array

بسم الله النور

با خودم می گویم من چگونه می خواهم امام زمانم را بشناسم ؟ شناختن چگونه حاصل می شود ؟ تو اگر بخواهی کسی را بشناسی چه کار می کنی ؟ احتمالا برات مهمه که بدونی پایه های فکری اش چیه ؟ چه جوری فکر می کنه ؟ به چه چیزهایی فکر می کنه و چه چیزهایی براش ارزش داره ؟ احتمالا سعی می کنی کوچکترین اطلاعاتی را در موردش به دست بیاری تا مولفه های بیشتری برای این شناخت به دست بیاری . سعی می کنی زمان بیشتری را با او صرف کنی و بیشتر با او باشی تا بهتر بشناسیش .
    خوب حالا من باید امامم را چطوری بشناسم ؟ اصلا امام من توی زندگی من چه نقشی را به عهده داره ؟ یه شعار که به صرف این که اسم شیعه بر من نهاده شده گاه گاهی تکرارش می کنم ؟ یه بهونه برای شانه خالی کردن از مسئولیت ها ؟ یه افسانه که ساخته شده تا ستم دیده ها دلشون را خوش کنند و اقدامی نکنند ؟ راستی نقش امام من در زندگی من چیست ؟ چقدر از روزم ، هفته ام ، سالم را صرف این اعتقادی که می گویم دارم می کنم ؟ چقدر با این اعتقادم انس دارم ؟
    اگه بگم هیچ!!! دروغ نگفته ام چرا که اگر هم اسمی از او می برم بیشتر افسانه ها را یاد می کنم تا شخصی که می شناسمش ، با او مانوسم و منتظرم تا بیاید .
    خوب راه حل چیست ؟ می خواهم امامم را بشناسم ، چه کار کنم ؟
    باید بدانم به چی فکر می کنه ؟ به چی اهمیت می ده ؟ پایه فکری اش چیه و ... خوب از کجا می شه فهمید ؟ خیلی هم سخت نیست قرآنی هست که برای اون خیلی مهمه پس باید بشناسمش !!! امامانی هستند که او دنباله رو و پیرو اونهاست و وارث اونها پس باید بشناسمشون و دعاهائی هستند که از خودش به ما رسیده واسه این که بفهمیم باید چه کار کنیم ؟ دیگه چی می خواهیم ؟
    -هه !!! به همین راحتی ؟ آخه عزیز من به این راحتی ها هم نیست . برنامه می خواد یکی می خواد که کمکت کنه . بچه تازه که راه رفتن را می خواد یاد بگیره یه بزرگتر دستش را می گیره تاتی تاتی راهش می بره تا بتونه راه بیافته . آخه اگه به همین راحتی بود که همه اسلام شناس می شدن !!!
    - یعنی تو می گی : خدا دروغ می گه ؟
    - من غلط بکنم ! من کی این حرف را زدم ؟
    - خوب مگه خدا خودش نگفته " و من یتق الله یجعل له فرقانا " مگه نگفته " الله یرزق من یشاء بغیر حساب " مگه نگفته ...
    -چرا چرت و پرت می گویی ؟ آخه رزق دادن چه ربطی به این موضوع داره ؟
    - فکر کردی رزق فقط اینه که آب و نانت برسه ؟ خوب علم هم رزقه دیگه . مگه نگفته : "ومن یکفر بالطاغوت و یومن بالله فقد استمسک بالعروة الوثقی لانفصام لها و الله سمیع العلیم الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور " خوب اگه تو توی راهش قرار بگیری خودش از جهل نجاتت می ده ازه سنت الهی امداد همینه دیگه . سنت الهی هم وسیله می خواد و وسیله اش هم خود امامه تو برو تو راه شناختش اگه خودش کمکت نکرد هر چی می خوای بگو !!!
    آخه ...
    - دیگه آخه نداره دیگه . تو یه قدم بردار اگه ده قدم نیامدن طرفت هر چی می خوای بگو
    - هوممم...
    - تردید واسه چیه ؟
    - می دانی آخه خیلی هم راحت نیست !!!
    - خوب واسه کار راحت که پاداش نمی دن .
    - نمی دانم !!!
    - اما من می دانم . حرف قرآنه !!! تو گوش کن اگه بد دیدی هر چی می خوای بگو ...
    منم بچه مسلمان !!! کتابم هست قرآن رسولم داده فرمان .. که وقت صحبگاهی .... کنم شکر الهی ..

2. 5 کاربر از پست مفید مسلمان تشکرکرده اند .

مسلمان (چهارشنبه 20 اردیبهشت 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)