تماس عزیزم ما از خانواده هامون هیچی نخواستیم ! خود پدرم پیشنهاد داد که این پول رو بهمون بده و بریم دنبال خونه .. وگرنه من خودم میدونم خانواده ها وظیفه ندارن خرج ما رو بدن .. همین الان هم خدا رو شکر از هیچ کس یه قرون پول نگرفتیم برای عروسی و ...... خودمون همه رو داریم جور میکنیم .. ممنون از کمکت ..
زنده دل عزیزم ممنون از کمکت .. راستش من بهش اعتماد دارم و برام انقدری مهم نیست که خونه به نام کی باشه .. ولی با توجه به تجربه ی بچه ها و روحیات همسرم میترسم !
مهربونی عزیزم ممنونم ازت .. راست میگی فروختن طلا همه ش ضرره ..
صبا جون مرسی از حرفاتالان یکم فکرم جهت دار شد .. خیلی ها بهم میگفتن بگیر ولی این روی سکه رو نمیدیدن که ممکنه بعدا چه مسائلی پیش بیاد .. راستش تو یکی از تاپیکام گفته بودم بزرگترین مشکل من با همسرم اینه که نمیتونم حق خودمو ازش بگیرم .. یعنی هر پولی که من بیارم تو زندگی مال من نیست .. و بعد ها هم اگر قرار باشه خونه ای چیزی بخریم نمیتونم بهش بگم مثلا سه دانگش رو به نام من بزن ..
ممنونم از همه تون![]()

الان یکم فکرم جهت دار شد .. خیلی ها بهم میگفتن بگیر ولی این روی سکه رو نمیدیدن که ممکنه بعدا چه مسائلی پیش بیاد .. راستش تو یکی از تاپیکام گفته بودم بزرگترین مشکل من با همسرم اینه که نمیتونم حق خودمو ازش بگیرم .. یعنی هر پولی که من بیارم تو زندگی مال من نیست .. و بعد ها هم اگر قرار باشه خونه ای چیزی بخریم نمیتونم بهش بگم مثلا سه دانگش رو به نام من بزن ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)