به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    224

تشکرشده 228 در 80 پست

Array

RE: ترس از شنیدن نه در خواستگاری از دختر مورد علاقم

شهرام جون خوب شد که پیشنهادت رو دادی و قال قضیه رو کندی. می دونم الان خیلی داغونی. از دست خودت ناراحتی و می گی کاش اصلاً این کار رو نمی کردم . هزار بار بلانسبت دختران فهمیده ولی چیزی که این خانم و افراد مشابه ندارند شعوره، فهمه، انسانیته. برای هر کسی از جمله شهرام و بقیه سئواله که مگر من چه حرف توهین آمیز یا بدی زدم که انقدر باید یک نفر باهام تحقیر آمیز برخورد کنه؟ آیا شهرام و شهرام ها آدم نیستند؟ غرور و شخصیت ندارند؟ همین که این آقا مردونگی کرده پا پیش گذاشته خودش خیلیه. شما اصلاً خودت رو ناراحت نکن. اون دختری که من تو دانشگاه ازش خوشم اومده بود چند سال پیش، چراغ سبز رو چندین بار نشونم داد و من هم مثل شما محترمانه مطرح کردم. البته برخورد اولیه خوب بود و کمی صحبت کردیم. بعد چند روز که دیدمش از این رو به اون رو شده بود. بی محلی و اخم و تَخم. پیش خودم مونده بودم چی شده؟این چه جورشه دیگه؟ طرف شعورش نرسید اگر هم جوابش هم منفی بود به همون روش خودم بیاد بهم بگه. یه خانم محترم تو تاپیک شما می گه یه خواستگاریه دیگه! اگر قرار بود ما به این دید بازیچه انگارانه به قضیه نگاه کنیم که پا پیش نمی ذاشتیم اصلاً. اتفاقاً چون پسر به اون طرف که ازش خواستگاری ( تقاضای آشنایی در راستای ازدواج) می کنه حس داره براش خیلی سخت تر می شه که عکس العمل بد ببینه. شهرام این جور دخترا معمولاً آخر سر یا تنها می مونند یا با یکی می رن که فقط از تنهایی فرار کنند و مطابق خواستشون نیست. من 28 سالمه کلاً همون یه بار رو تو عمرم پیشنهاد دادم. بعد از اون پیش اومد که از کسی خوشم بیاد اما چون چشمم ترسیده بود دیگه برای کسی پا پیش نذاشتم. یه خانم همکار هم داشتم تو ایران، خودش شروع کرد اس ام اس لاو برای من فرستادن. وقتی یکی دو بار برای تستش ازش خواستم بریم بیرون کلاس گذاشت! چون تجربه ی قبلی داشتم خواستم ببینم مزه ی دهنش چیه و پیشنهاد مستقیم دوستی و آشنایی ندم که یه وقت ضایعم نکنه، حتی با اینکه خودش شروع کرده بود. اینا یه همچین موجوداتین بعضاً ... خودشون شروع می کنند به سیگنال ( بعضی وقتها پروژکتور) فرستادن ولی موقع عمل این جوری می کنند. والا به بعضی ها باید راه و رسم ناز کردن رو هم یاد داد. بعضی ها ناز کردن هم بلد نیستن بدبختی. اون دختری که جواب منفی داد،بعده ها تو نت برای من take care و miss you و این چیزا می نوشت قاطی حرفاش. اون هم کی! بعد 4 یا 5 سال که از اون ماجرا گذشته بود. فکر کرده بود من از اوناییم که تو آب نمک بخوابونه هر وقت اراده کرد داشته باشدش. با اینکه تنها کسی بود که عاشقش بودم هیچ وقت اجازه ندادم فکر کنه پسرا انقدر بدبخت شدن که هر وقت دختری اراده کرد اونها رو با اینکه یه بار رد کرده داشته باشدشون. شهرام جون تو هم زیاد تو خودت نرو . مهران خوب اشاره کرد. اینها بعضی وقتها معیارهاشون خیلی عجیب و خنده داره. اگر روزی دیدی دستش تو دست کسیه که ده پله از تو همه جوره پایین تره اصلاً تعجب نکن. بعضی ها معیار هاشون با منطق متداول جامعه نمی خونه. موفق باشی.

2. کاربر روبرو از پست مفید شب شکن تشکرکرده است .

شب شکن (دوشنبه 25 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)