سلام دوست من
من هم توی دوران عقدم یه مشکلی شبیه به تو داشتم با این تفاوت که خانواده ی همسرم خیلی بی تفاوت و به قول معروف دل گنده بودن. من و همسرم خیلی سر این مسایل اذیت شدیم توی عقدمون ولی خوب دیگه همه چیز تموم می شه.
تو بحث چهاز مادر ها نقش مهمتری رو ایفا می کنند. اگر بتونی با مادرت صحبت کنی و مادرت با پدرت صحبت کنه بهتره. یا اگر خواهر یا برادر بزرگتری داری ، اونها بهتر می تونن با پدرت صحبت کنن. مثلا من در مورد جهازم هر وقت چیزی می خواستم که پدرم حاضر نبود برام بخره خواهر بزرگترم باهاش صحبت می کرد. خلاصه از یک نفر بزرگتر که به خانوادتون نزدیک کمک بگیر تا با پدرت صحبت کنه.
در کنار اون هم خودت شروع کن وسایلی که لازم داری رو انتخاب کن . چون تو انتخاب جهاز بیشترین زمان رو انتخاب کردن می بره . والا خرید و پول دادنش کار یک هفته س. برو وسایل آشپزخانه مدل تخت و ... رو بپسند تا وقتی پولش جور شد دیگه مشکل پسندیدن نداشته باشی. سعی کن تا اونجایی که می تونی خانواده ات بخصوص مادرت رو با خودت همراه کنی و سعی کن سر ذوق بیاریشون.
با حرفایی که زدی و اینکه گفتی خانواده هاتون دعواشون شده شاید خانواده ات نسبت به این ازدواج میل و رقبتشون رو از دست دادن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)