ممنون باران عزیز و مهربونم ..
تو این مورد و بعضی موردهای دیگه قبول دارم که خودمم مقصر بودم .. با اینکه کار خلافی نکردم و خطائی مرتکب نشدم اما بازم کاری کردم که ازش بیخبر بود و به شکش دامن زدم ..
فعلا که اوضاع آرومه .. اما نمیدونم واقعا ارومه یا ارامش قبل از طوفانه ..
از این به بعد سعی میکنم خیلی بیشتر حواسمو جمع کنم و ملاحظه کنم و کارهایی که باعث شک کردنش میشه رو انجام ندم .
فکر این که همسرم بیمار باشه داشت دیوونه م میکرد و واقعا گیج شده بودم ..
اگر مقاله یا مطلبی هست که در این مورد میتونه کمکم کنه و بگه چطور باید رفتار کنم خواهش میکنم برام بذارین ..
امکانش نیست از طریق توضیحات من و دانسته های شما بفهمیم شکمون درمورد پارانوئید درسته یا نه ؟
چون واقعا برام مهمه و دوست دارم اگر خطری در این مورد هست از همین الان اقدام به درمان کنم و کمکش کنم ..
بازم ممنونم از همگی..
فرشته ی مهربان عزیز پستت رو دوباره خوندم ..
احساس میکنم نظرت در مورد همسرم درسته ..
میدونی ایشون از 7 سالگی نماز میخونده و روزه میگرفته .. مکبر مسجد بوده و عاشق امام حسین ..
اما در دوران بلوغ با چند نفر دوست میشه .. و بعد باهاشون رابطه برقرار میکنه ..
و اینجور که خودش و مادرش برای من تعریف کردن چند تا از این دخترا خیلی باهاش بازی میکنن و اذیتش میکنن و اخرم رهاش میکنن که ضربه ی بدی میخوره .. و چون از یه خانواده ی مذهبی هست نیتش با همشون هم ازدواج بوده و با هرکسی دوست میشده به قصد ازدواج بوده ( با وجود سن کمش )
و یه دختری میاد تو زندگیش که از یه خانواده ی فوق مذهبی بوده . از این تیپ ها که تو خونه شون روضه داشتن هر ماه و ادعای مسلمونی و ...... و با این خانوم هم رابطه داشته .. حتی قرار خواستگاری هم داشتن که دختره بهمش میزنه و به ایشون میگه ما به درد هم نمیخوریم ..
و بعد تمام این اتفاق ها همسرم به کل از دین زده میشه .. و خیانت ها و نامردی هایی که از بقیه دیده باعث میشه که دائم یه تصویر منفی بیاد تو ذهنش ..
با وجود اینکه همیشه ( وقتایی که حالش خوبه ) مدام بهم میگه که تو با بقیه فرق داری و مث هیچ کدوم نیستی .. نجابت تو رو هیچ جا ندیدم .. با اینکه تو گذشته ت خطا داشتی اما بچه بودی و الان برای من پاک ترین زن دنیایی ..
ولی به محض اینکه یه مورد ببینه شروع میکنه به گفتن اینکه همه تون مثل همید و به هیشکی نمیشه اعتماد کرد و ........
وقتی این چیزها رو کنار هم میذارم بیشتر به این فکر میکنم که ممکنه تمام اینها از روی بدبینی باشه و خیانتهایی که در گذشته در حقش شده ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)