به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    224

تشکرشده 228 در 80 پست

Array

RE: با انتخابم خودمو له کردم

دوست عزیز شما یک لیسانس داری فقط، اگر دکترا داشتین چه نظری راجع به آدم های دارای تحصیلات کم داشتید؟ همینه که می گن مرد باید با کسی ازدواج کنه که از خودش تحصیلات بیشتری نداره. چون مشکل از دید بعضی از شما خانم هاست چون غروری که به یک مرد از داشتن دکترا دست می ده به اندازه ی غروری نیست که یک خانم از داشتن فوق دیپلم داره. من خودم فوق لیسانس دارم اما بهترین دوستام تحصیلاتشون بعضاً دیپلمه و خیلی هم حرف همو می فهمیم. بعدش هم نماز و روزه و زیارت عاشورا ارزش نیست. خیلی از کشورها اصلاً چیزی به اسم نماز و روزه به گوششون هم نخورده ولی بعضاً در اونجا انسان هایی هستند به معنای واقعی انسان. شما دنبال پوسته نباشید. اگر مومن واقعی باشید باید تو رفتارتون در زندگی اثر بذاره. نماز و روزه هم برای اینه که رفتار انسان رو به کمال و بهتر شدن تغییر بده وگرنه اگر کسی که نماز خون و روزه بگیر سفت و سخت باشه رفتارش کاملاً با کسی که این کارها رو نمی کنه یکسان باشه، فقط وقت خودش رو تلف کرده. درسته شوهر شما مسلماً عیب و ایراد کم نداره اما خیلی هستند خانم هایی که همسرشون از این هایی که گفتید بدترند اما هنوز به زندگیشون علاقمندند. مشکل شما عجله در ازدواج و بله گفتن به کسی بوده که دوستش نداشتید. یکی از مشکلات قشر مذهبی ما اینه که به خاطر عقایدشون زمان زیادی به رابطه ی آشنایی قبل از ازدواج نمی دن و عجله می کنند برای ازدواج و وقتی همسرشون اونی درمیاد که دوست ندارند فقط حسرتش رو می خورند. کاش شماها هم قبل از ازدواج بیشتر با هم بودید تا شناختتون بیشتر می شد. البته این کار می تونست با نظارت خانواده انجام بشه. گناه اون نبود که شما برای شناخت هم بیشتر وقت بذارید گناه اینه که بعد ازدواج با هم بد رفتاری کنید و همدیگر رو بیازارید. من واقعاً نمی دونم چه راه حلی برای شما مناسبه چون اعتقاد دارم وقتی کسی به دل آدم ننشینه شاید با تلاش هم نشه درستش کرد. کارشناس های تالار بهتر می تونند راهنمایی کنند. اما این رو بدونید که خصوصیاتی که از شوهرتون نوشتید و اون ها رو به عنوان خصوصیات منفی دیدید خیلی هم عجیب غریب نیستند و خیلی ها اینجورید. آخه این رسمش نیست که شما با دونستن تحصیلات یک نفر بهش بله بگید بعد وقتی ازدواج کردید و مرکب جنابعالی از پل گذشت همون تحصیلات پایین رو چماق کنید و تو سرش بکوبید. خوب شما که می دونستید چقدر درس خونده. رسم خوبی نیست بین دختران ما. هم تحصیل کرده می خوان هم اینکه طرف در سن تقریباً پایین خونه و ماشین و اموال مناسب داشته باشه. خب دوست عزیز شوهر شما اگر به جای کار درس خونده بود که همون خونه ای رو هم که ذکر کردید نمی داشت. پسری که درس خونده و به سن 26 یا 28 یا کمی بالاتر و پایین تر رسیده، در صورت نرسیدن ارث پدری بهش مالی از خودش نمی تونه داشته باشه و تازه باید شروع کنه. خدمت سربازی هم هست تازه. حالا یکی تحصیلاتش رو ادامه نداده ولی در عوض روی مسائل دیگه تمرکز کرده و طبق گفته ی خودتون تو مراسم عروسی هم چیزی کم نذاشته، آیا با دین و ایمان ومسلمانی جور در میاد که بهش ایراد گرفت و گفت حالا چرا تحصیلاتت کمتر از منه؟
    من منکر ایرادات ایشون نمی شم اما ایرادهای شما رو هم کمتر از ایشون نمی بینم. برای یک مرد رابطه ی جنسی با همسر حیاتیه. شما طبق گفته ی خودتون مهم ترین نیاز ایشون رو به طور مناسب پاسخ نمی گید. چطور ایشون به زندگی با شما دلگرم بشه و طبق خواسته ی شما عمل کنه؟ خب وقتی یک مرد سردی و عدم تمایل و نامهربانی و بهانه گیری از همسر ببینه اون هم لجباز می شه. واقعاً فکر نمی کنید درون اون آدم چه اتفاقی می افته وقتی غیرمستقیم بهش می گید که اشتباه کردید باهاش ازدواج کردید؟ یک مرد عاشق هم با شنیدن این حرف ها از معشوقه اش دلسرد می شه، حالا خوبه ایشون به طور سنتی با شما ازدواج کردند. به هر حال امیدوارم شما به نتیجه ی برخورد خودتون با ایشون واقف باشید و بدونید که اگر زنی با شوهرش سرد باشه مرد هم طبعاً عکس العملش مثبت نخواهد بود.

2. 3 کاربر از پست مفید شب شکن تشکرکرده اند .

شب شکن (شنبه 18 آذر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)