به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 17 مهر 93 [ 00:55]
    سطح
    21
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    3
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

کمک برای بعضی از رفتارهای غیر منطقی در قبال همسرم

سلام به همه دوستان عزیزم.

من بهنام هستم و 6 ماه میشه که ازدواج کردم با دختری که از قبل از ازدواج باهم آشنا شده بودیم و به قصد ازدواج همدیگرو میخواستیم. بعد از ازدواج من دچار مشکلاتی شدم که قبلش (توی آشنایی) وجود داشت و من درصدد حل اونا براومدم و از شما هم مشاوره و کمک میخوام. در اینجا به تعدادی از مشکلات اشاره میکنم:

همسر من شاغله و توی یه شرکت خصوصی کار میکنه و من هم هیچ زمانی با کار کردنش مشکلی نداشتم. جدیدا با همکاراشون به دعوت از رئیس شرکت به شام دعوت شده بودند و چند ساعتی دور هم بودن و چندتا عکس دسته جمعی هم گرفتن زمانی که به من گفت امشب برای شام دعوتیم من یه مقداری ناراحت شدم و از اینکه با همکارانش عکس دسته جمعی گرفته و کنار همکارای مرد ایستاده و کلی باهم سر این موضوع بحث کردیم و براش خیلی عجیب بود که من سر این مسئله اینهمه بحث میکنم و اصلا براش قابل تحمل نبود و گفته که قرار هم گداشتن 2 3 ماه یه بار بعد شام برن بیرون و چند ساعتی باشن و برگردن. و یا اینکه توی آخر این هقته قراره با خونواده عموش به خونه برادرش برن و 3 روز بمونن و من راجبه این موضوع هم برام ناراحتی بوجود اومد که چرا جایی میره که من نیستم و یه سری فکر و خیال از اینکه مثلا با پسرعموش اینا بگو بخند بکنه و نوع لباسی که اونجا جلوی اونا بپوشه اینا. و یه مشکل دیگه هم اینکه ایشون علاقه به رقصیدن داره و توی مهمونیا و مجلس زنونه جلوی داماد میرقصه و یکمی این مورد هم منو عذاب میده که بدن همسرمو یه مرد نامحرم براحتی ببینه و اینکه میخواد کلاس رقص بره و روی این مباحث ما گاهی بحثهایی داریم و همیشه میگه اگر من بخوام به یه مهمونی عروسی یا بیرون رفتن با همکارام برم موقعی که برگشتم باید با بدخلقی و اخم و ناراحتی مواجهه بشم و این وضعیت خیلی سخته. و بهم میگه تو خیلی بددل هستی و برادر و دامادش رو مثال میزنه که اونا اینطورین و با اینکه مذهبی ترن این مشکلاتو ندارن. درکل از این نظر که همسرم با خانوادش و یا دوستاش بیرون بره به تنهایی یه مقداری حساسیت نشون میدم. من خودم از مشکلی که در من هست آگاهم و در خیلی مواقع غیرمنطقی برخورد میکنم و کنترل خودم رو از دست میدم. و از شما میخوام منو کمک کنید. من نسبت به ایشون کاملا اطمینان دارم میدونم در محیط کار و بیرون از منزل رفتارش خیلی سنگین و درسته ولی این افکار و حساسیت های زیاد همیشه همرامه. من یه جا یه مطلبی خوندم که از این مشکل به نوعی "حسادت جنسی" هست که همسر میخواد طرف مقابلش رو فقط پیش خودش نگه داره . از اینکه جای دیگه ای باشه حساس میشه.
    من فقط دنبال یه سری راهکار میگردم که بتونم از این وضعیت خارج شم و براحتی بیتونیم زندگی کنیم و خدایی نکرده به آیندمون ضربه وارد نشه چون همسرم هم خیلی زودرنج و حساسه و وقتی یه مشکلی پیش میاد اونم به سرعت عصبانی و ناراحت میشه. ممنونم که وقت گذاشتید.

2. 3 کاربر از پست مفید ruzekhoob تشکرکرده اند .

ruzekhoob (شنبه 13 آبان 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)