سلام،
من یه مشکل خیلی بدی دارم، خیلی روی روانم تاثیر بدی گذاشته، من 18 سالمه و امسال پیش دانشگاهی هستم، دوستان کمی دارم، معمولا آدم تنهایی هستم و توو خودم هستم، افسردگی دارم و تحت نظر پزشک دارو مصرف میکنم ولی یه احساس گناه همیشه همراه منه، من وقتی پیش دوستام وایمیستم عذر میخام حالت Erection (نعوظ) پیدا میکنم، خیلی احساس گناه میکنم، میترسم گناه کرده باشم، از خودم خجالت میکشم، به گریه میافتم، میترسم خدا منو عذاب کنه، برای همین همیشه از پیش دوستام میرم، یا معمولا تنها وایمیستم که گناه نکنم، اینقدر این مساله برام عذاب آور شده بود، که از همه دوستام فاصله گرفتم تا گناه نکنم، اینقدر میترسم که حتی خجالت میکشم به کسی بگم، اهل خودارضایی نیستم و 5 سالی هست اینکارو نمیکنم، البته با همه دوستام اینطوری نیستم، ولی معمولا با دوستای نزدیکم اینطوری هستم، اصلا درباره ی مسائل بخصوصی حرف نمیزنیم، ولی همین که یکم پیششون وایمیستم یا مثلا دستشونو میگیرم، این حالتو پیدا میکنم، خیلی احساس گناه میکنم، همش خودمو به خاطر کارم سرزنش میکنم، تورو خدا کمکم کنید؟ آیا این کارم گناه داره؟ من اصلا قصد لذت ندارم، خیلی افسرده شدم...![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)