دوست عزیز
اگر با این حد تماس انتظار داشتین که به هم علاقمندمی شدین باید به سلامت روان هر دوتون شک می کردین!
مطمنا با این حد تماس و به این شکل شناختی هم از هم ندارین پس علاقه ایی هم وجود نخواهد داشت باید نوع رابطه ی خودتون رو عوض کنید و زمان بیشتری رو به هم اختصاص بدید خم رنگ رزی نیست که شما با چند بار دیدن هم انتظار فوران عشق رو داشته باشین!
بنظرم در باره ی پروسه ی شناخت حتما پیش یک روانشناس برید.
ارتباط با اون پسرها هم طبیعیه که شما رو دچار این نوع احساسات بکنه،شما به عنوان یک دختر باید بدونید که خانمها با ظاهر یک فرد بهش گرایش پیدا میکنن اما برای مدت کوتاهی،از قدیم گفتن مردها از راه چشم عاشق میشن و زنها از راه گوش!پس گرایش شما به برخی از همکلاسیهاتون یا به خاطر ظاهر اونها بوده یا به خاطر جذبه ایی که هر جنس مخالفی می تونه برای هر کسی داشته باشه نه یک احساس واقعی.
شما باید پروسه ی شناختتون رو عوض کنید و به هم فرصت بیشتری بدید برای راهنمایی بهتر هم اول خودتون و در صورت تمایل به ادامه ی رابطه هر دو پیش یک روانشناس برید تا بهتر راهنمایتون بکنن.








علاقه مندی ها (Bookmarks)