به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 فروردین 93 [ 11:38]
    سطح
    26
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    743

تشکرشده 765 در 189 پست

Array

RE: زندگی خوب بعد از بخشش خیانت همسر

سلام شب نیلوفری عزیز من دوباره اینجام که بقیه ماجرامو برات تعریف کنم. خواهش میکنم شما هم باهام از ماجراتون صحبت کنید.
    خلاصه دفعه دوم که فهمیدم اینها هنوز باهم رابطه دارند، پی بردم که رابطه شون جدی تر از این حرفاست.باز هم به هیچ کس چیزی نگفتم. راستش فکر میکردم اگه ماجرا علنی بشه و قبح ماجرا بریزه دیگه نمیشه جمع و جورش کرد.ولی الان تاسف میخورم کاشکی میرفتم شرکت و کارو یکسره میکردم. خلاصه دختره شانس آورد که موقعی من فهمیدم که یک هفته مرخصی بود. توی این یک هفته هم شوهرم تا دلت بخواد مخ من رو زد و گفت هر دومون پشیمون شدیم و اون الان رفته مسافرت که یکی رو ببینه و ازدواج کنه و خیلی حرفای دیگه و گفت از واحد خودم منتقلش میکنم و میفرستمش به واحد دیگه! که نبینمش. دختره هرزه هم یک اس ام اس برام فرستاد و عذرخواهی کرد و گفت دیگه این کارونمیکنه و حتی تلفنی باهام صحبت کرد.این جریان مال اواسط خرداد بود. خلاصه بعد از اون من مرتب شوهرمو چک میکردم و ایمیلهاشو چک میکردم. غافل از اینکه اکانت دیگه ای برای خودش باز کرده. باید بگم در این دوره روابطمون خوب بود ولی من همش دلشوره و نگرانی داشتم و حالا میفهمم که بیمورد هم نبوده چون روابطشون رو قطع نکرده بودند. به هم اس ام اس نمیزدند که مبادا من متوجه بشم ولی ایمیلی با هم چت میکردند.
    این کارها تا اواسط تیر ادامه داشت و من داشتم کم کم فکر میکردم رابطه شون تموم شده. در این مدت شاید بیش از 10 بار با شوهرم حرف زدم و اون هر بار اصرار داشت که روابطشون فقط در حد کاریه و به ندرت همدیگه رو میبینند. ولی حالا میدونم که هر روز همدیگه رو میدیدندو روزهای تعطیل هم ایمیل های عاشقانه به هم میدادند. من فکر میکنم حتی با هم سکس چت هم میکردند! هنوزم باورم نمیشه اینجوری از پشت بهم خنجر زده باشه اگه ببینیش باور نمیکنی که اهل این حرفا باشه. هیچوقت نمازش ترک نمیشه. نمیدونم این دختره شیطان از کجا پیداش شد که دین و ایمان و حیثیتش رو بر باد داد!! عزیزم خسته ات کردم ولی ماجرای من بیچاره هنوز تموم نشده. بقیه اش رو بعدا بهت میگم. خواهش میکنم شما هم باهام حرف بزنید. خوشحالم که اینجا با هم دردام صحبت میکنم.

2. 2 کاربر از پست مفید زیبا کردستانی تشکرکرده اند .

زیبا کردستانی (شنبه 22 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)