نوشته اصلی توسط
Serok
با سلام و احترام،
- از نظر فرهنگی تا چه اندازه شما و خواستگارتون با هم هماهنگ هستید؟
- آیا هر دو شیعه (یا سنی) هستید؟ در صورت پاسخ منفی، آیا با تفاوت مذهب خواستگارتون میتونید کنار بیاید؟ و آیا شما (یا ایشون) راضی هستید فرزندها با مذهبی متفاوت از مذهب خودتون بزرگ شوند؟
- آیا جز پدر ایشون، فرد یا افراد دیگری در بین خانواده یا فامیل طرفین وجود داره که با تفاوت قومیت مشکلی داشته باشند؟ به نظر شما اطرافیانتون با کرد بودن خواستگار تا چه اندازه موافق هستند؟
- علت مخالفت پدر خواستگارتون با عروس غیر کرد چیه؟ نژاد پرستی؟ صرفاً مخالفت با خواسته پسرش(از سر عادت)؟ یا اینکه در گذشته فردی از اقوام یا آشنایان پدر خواستگارتون توسط فردی غیر کرد آسیب دیده یا کشته شده؟
تفاوت فرهنگی (یا حتی مذهبی) الآن ممکنه چندان برای شما عزیزان اهمیت نداشته باشه ولی وقتی روابط کمی سرد شد یا اختلافات بالا گرفت آنموقع اوضاع به راحتی میتونه به آشوبی تمام عیار تبدیل بشه.
خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم بخاطر فارس بودنتون پس زده شدید. خانم بهار شادی هم فرمودند به جرم فارس بودنشون تجربه تلخی رو داشتند. آن دسته از افراد که انسانی رو تنها به علت قومیتش مردود میدونند در واقع کسانی هستند که نیاز به تجدید نظر دارند. مشکل از آنهاست، نه از چگونگی چیدمان ژنتیک دیگران.
من کرد هستم، تجربه شناخت جهت ازدواج با فارس زبان رو داشته ام. باور کنید مشکل از هیچ نژاد/قومی نیست، مشکل اصلی تفاوت دیدگاه و فرهنگ طرفین هست.
خانم نادیا و دیگر عزیزان فرمودند در رابطه با مشکل خواستگارتون بهتره خودش راه حلی پیدا کنند و شما درگیر این مسئله نشوید. درست هم فرمودند. راه حل برای آن مشکل وجود داره، اما بهتره شما به خواستگارتون پیشنهادی ندهید، بلکه خودش راه و چاره ای را پیدا کند.
با اجازه نادیا خانم، فایلهایی که میخواستید دانلود کنید ولی فیلتر بودند رو میتونید از اینجا دانلود کنید: (سی جلسه، سی قسمت)
https://docs.google.com/folder/d/0B6KULCZneYI0OE9qX1FNS2FHWkk/edit
علاقه مندی ها (Bookmarks)