به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 12 دی 91 [ 19:08]
    سطح
    7
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 6 پست

Array

RE: اختلاف قومیتی دلیل مخالفت است!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Serok
    با سلام و احترام،

- از نظر فرهنگی تا چه اندازه شما و خواستگارتون با هم هماهنگ هستید؟
    - آیا هر دو شیعه (یا سنی) هستید؟ در صورت پاسخ منفی، آیا با تفاوت مذهب خواستگارتون میتونید کنار بیاید؟ و آیا شما (یا ایشون) راضی هستید فرزندها با مذهبی متفاوت از مذهب خودتون بزرگ شوند؟
    - آیا جز پدر ایشون، فرد یا افراد دیگری در بین خانواده یا فامیل طرفین وجود داره که با تفاوت قومیت مشکلی داشته باشند؟ به نظر شما اطرافیانتون با کرد بودن خواستگار تا چه اندازه موافق هستند؟
    - علت مخالفت پدر خواستگارتون با عروس غیر کرد چیه؟ نژاد پرستی؟ صرفاً مخالفت با خواسته پسرش(از سر عادت)؟ یا اینکه در گذشته فردی از اقوام یا آشنایان پدر خواستگارتون توسط فردی غیر کرد آسیب دیده یا کشته شده؟

تفاوت فرهنگی (یا حتی مذهبی) الآن ممکنه چندان برای شما عزیزان اهمیت نداشته باشه ولی وقتی روابط کمی سرد شد یا اختلافات بالا گرفت آنموقع اوضاع به راحتی میتونه به آشوبی تمام عیار تبدیل بشه.

خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم بخاطر فارس بودنتون پس زده شدید. خانم بهار شادی هم فرمودند به جرم فارس بودنشون تجربه تلخی رو داشتند. آن دسته از افراد که انسانی رو تنها به علت قومیتش مردود میدونند در واقع کسانی هستند که نیاز به تجدید نظر دارند. مشکل از آنهاست، نه از چگونگی چیدمان ژنتیک دیگران.

من کرد هستم، تجربه شناخت جهت ازدواج با فارس زبان رو داشته ام. باور کنید مشکل از هیچ نژاد/قومی نیست، مشکل اصلی تفاوت دیدگاه و فرهنگ طرفین هست.

خانم نادیا و دیگر عزیزان فرمودند در رابطه با مشکل خواستگارتون بهتره خودش راه حلی پیدا کنند و شما درگیر این مسئله نشوید. درست هم فرمودند. راه حل برای آن مشکل وجود داره، اما بهتره شما به خواستگارتون پیشنهادی ندهید، بلکه خودش راه و چاره ای را پیدا کند.

با اجازه نادیا خانم، فایلهایی که میخواستید دانلود کنید ولی فیلتر بودند رو میتونید از اینجا دانلود کنید: (سی جلسه، سی قسمت)
    https://docs.google.com/folder/d/0B6KULCZneYI0OE9qX1FNS2FHWkk/edit

والا خانواده ی هر دوی ما شیعه هستند و همون طور که گفتم خانواده ی اونها یکم مذهبی تر از ما هستند (نوع حجاب و ...) اما مشکل اینجاست که عقاید پدر ایشون تا حد بسیار زیادی خشکه مقدس و بیش از حد مذهبیه تا جایی که همه از دست ایشون به تنگ اومدند که گویا این اخلاقیات ارثیه چون برادر ایشون (عموی خواستگار من) هم تا حدودی همچین عقایدی دارند. مشکل اینجاست که در فامیل ایشون ازدواج ها بیشتر فامیلی و یا نهایتا کرد با کرد بوده و کسانی هم که به قول خودشون با غریبه ازدواج کردند کارشون به طلاق کشیده. البته ناگفته نمونه که کسانی که با کرد ها هم ازدواج کردند 100% خوب و خوش نبوده و گاها به طلاق کشیده شده ولی همین قضیه باعث شده بهانه ای دست اونها باشه تا مخالفت کنند. من هم به طور غیر مستقیم نظر پدرم رو راجع به کرد ها پرسیدم و نظر مثبتی داشتند ولی داشتن داماد کرد داستانش کاملا متفاوته که باید به وقتش دید که نظرشون چیه! البته این قضیه به خودی خود مشکل ساز نیست به شرطی که طرفین فداکاری لازم رو داشته باشند. در بین دوستان من هم کسانی هستند که با کرد ها ازدواج کرده اند و مشکلی از این بابت نداشتند.
    اطرافیان هم موافق 100% نبودند ولی کاملا هم مخالف نبودند و با وجود همه ی این موارد سعی کردند پدر ایشون را راضی به خواستگاری کنند. خاله های ایشون و دخترانشون هم وقتی بحث ازدواج خواستگار من پیش اومد و فهمیدند ایشون کسی رو مد نظر دارند استقبال کردند و خودشون گفتند که پدرشون رو راضی می کنند اما تلاش هاشون بی نتیجه موند.
    والا اینکه دقیقا مشکل پدر خواستگار من با فارس ها چیه رو خود خواستگار من هم نمی دونند چون پدرشون در این باره صحبتی نمی کنند. می تونه همه ی این دلایل باشه و با توجه به اینکه خانواده ایشون هم بعد از جنگ تحمیلی به ایران کوچ کردند، ممکنه فارس ها مشکلاتی رو برای ایشون به وجود آوردند که برای همیشه ازشون متنفر باشند. من خودم به شخصه حق رو به ایشون میدهم، چون از جنگ ها و مشکلاتی که بین این دو قومیت افتاده و هنوز هم می افته آگاهم ولی اینکه در مورد مسئله ای به این مهمی فردی رو بدون شناخت و تنها به دلیل اینکه فارس هستند رد کنند و تر و خشک رو با هم بسوزونند اصلا انصاف نیست! :(

2. کاربر روبرو از پست مفید فرشته کوچولو تشکرکرده است .

فرشته کوچولو (پنجشنبه 30 شهریور 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)