من توی این سایت تازه واردم.به خاطر مشغله های کاریم نمیتونم زیاد توی همدردی آنلاین باشم.
میدونم این تاپیکو نباید اینجا ایجاد میکردم ولی توی قسمت انتقادات به من اجازه ی ثبت داده نمیشد.
چرا همدردی به مسائل ارتباط پسر و دختر رسیدگی نمیکنه؟
جواب مدیرانو میدونم.چون یه رابطه ی بی تعهدو....
مگه نمیگن پیشگیری بهتر از درمانه؟
چرا جوونی که مشکلشو نمیتونه جای دیگه ای مطرح کنه(حالا به هر دلیلی)میاد اینجا که با چند نفر که تجربه ی بیشتری دارن مشورت کنه.مدیران میان و سریع مینویسن به شما مشاوره داده نمیشه و بقیه ی اعضا هم برای خودشیرینی میان و از اون مدیر تشکر میکنند بدون اینکه حتی اون تاپیکو بخونن؟
حتما باید اون جوون بره و تو زندگیش شکست بخوره و بعد بیاد تاپیکایی با عنوان (خانواده ی همسرم منو تحقیر میکنند.از زندگی نا امیدم.عدم بی اعتمادی همسر.در شرف طلاق و ....)ایجاد کنه که بقیه بیان و بهش مشاوره بدن.
مشکل من شاید به نظر خیلیا مسخره باشه که حتی نیان بخوننش.ولی واقعا برای خودم مهمه و داره آزارم میده و حتی دچار کمبود اعتماد به نفس شدم و دارم منزوی میشم.و توی همه ی ارتباط های اجتماعی و فعالیت های اجتماعیم اثر منفی میذاره.
مشکل خیلی از دوستان هم بسیار پیش پا افتاده و تکراریه و اکثرا هم جواب درست رو میدونن.ولی به خاطر این تاپیک ایجاد میکنن که به حس آرامش برسن.من این دوستانو درک میکنم و بهشون احترام میذارم.
ولی از مدیران محترم میخوام که به مشکلات ماهم اهمیت بدن.و به جای طرد کردن مارو به سمت رفتار درست و معقول راهنمایی کنن.
با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)