به نظر من شما اگر قصد مهاجرتتون قطعیه سعی کنید با کسی آشنا بشید که ایشون هم چنین قصدی داشته باشه. و بهتر هم هست ایران یکی رو پیدا کنید و بعد با هم مهاجرت کنید چون ازدواج در خارج و یافتن فرد مناسب کار خیلی سختیه. و برای خانم ها که به مراتب سخت تر. من پسرم و 2 سال پیش مجردی مهاجرت کردم مشکل خاصی ندارم جز یافتن فرد مورد نظر برای زندگی آینده. نکته ی دیگه که یک مزیت برای افراد متاهل مهاجرت کننده وجود داره اینه که تنهایی های یک فرد مجرد رو ندارند. در مورد این آقا هم توصیه ام اینه که همه ی مواردی که فکرتون رو مشغول کرده با ایشون خیلی صریح و شفاف بحث کنید و نظر نهاییشون رو بخواهید بعد ببینید با این شرایط آیا حاضرید زندگی کنید یا نه. مثلآً آیا اگر بنا به موقعیتشون هرگز نتونند خارج از کشور زندگی کنند آیا شما حاضرید با این آقا زندگی کنید یا نه. در ضمن تمام نکات مهم دیگر رو هم بررسی کنید و فقط روی این مساله زوم نکنید. اگر دیدین که باز با شرایط این آقا مشکل دارید کاری رو از روی دو دلی و شک انجام ندید و رابطه رو تموم کنید ولی اگر می بینید اون آقا فرد مورد نظرتونه تا آخرش برید و دیگه تردید ها رو فراموش کنید و خودتون رو باشرایط وفق بدید. خارج خبری خاصی نیست. یعنی اگر در ایران مشکل خاصی ندارید و می تونید از شرایطتتون لذت ببرید بهتره که ریسک نکنید. اما اگر مصمم هستید بدونید با مهاجرت بعضی چیزها رو از دست می دید و یه چیزایی هم بدست میارید. خلاصه اینکه اجازه ندید یک مسئله ی خاص روی روند بررسی شما از همسر آینده تون تاثیر بگذاره چون این اتفاقات همه مقطعیه و گذراست. چیزی که همواره با شما خواهد بود همسر آینده ست و هر کجا که زندگی کنید اگر همسر درستی رو انتخاب نکرده باشید از زندگیتون لذت کافی نخواهید برد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)