معذرت می خوام که ناراحتتون کردم.
الان گزارش پست خلاف کردم و توش نوشتم اون قسمتو که شمارو ناراحت کرد لطف کنن مدیران یا حذف کنن یا خط بزنن.
نه. از من هیچی بعید نیست! من سعیمو می کنم کمک کنم. اما یه کاربر عادی هستم. کارشناس نیستم. واسه همینم ممکنه با وجود همه ی دقتی که می کنم چیزی بنویسم که ناراحت بشه مراجع بعدشم بیام عذرخواهی کنم. تازه چند بارم پستمو می خونم بعد از اینکه می نویسم که اگه مشکلی داشت ویرایشش کنم.
من نمی دونم چه کار باید می کردین. کل چیزی که می تونم توصیه کنم همونیه که نوشته بودم. یعنی تاپیکای چگونه منفعل نباشیم و کارگاه جراتمندانه رفتار کردن. بعدش هم چیزایی که توش یاد می گیرینو باید برین توی جامعه و زندگی واقعی با ادمای مختلف تمرین کنین تا در عمل هم یاد بگیرین. من خودم بهتر شدم این کارگاهو خوندم اما هنوز خیلی مشکل دارم توی جراتمندانه رفتار کردن واسه همین نمی تونم دقیقا واسه این موضوع مشخص راهنمایی کنم که چی بگین خوبه. شاید اینو دوستانی که بیشتر می تونن رفتار جراتمندانه داشته باشن بتونن بگن.
من از جمله ای که نوشتم عذر می خوام. خاله یا خواهر خانمتون یا هیچکس دیگه ای رو نمی شناسم. اما خود من اگه اونجا بودم از اون شخصی هم که این موقعیتو ایجاد کرده بود یعنی کسی که یه باره گفته بود به مادر خانمتون که بیاد با شما برقصه هم ناراحت می شدم. به خاطر همین اونو نوشتم. یعنی خودمو توی اون وضعیت تصور کردم و احساسمو نوشتم که اشتباه بود کار من.
--
فکر می کنم مدیران لطف کردن اون جمله ی منو حذف کردن الان.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)