سلام عزیزم
به نظر من مهمونی امشب را برو خیلی هم گرمتر از همیشه برخورد کن، با گرمای شما هم یخ مادر شوهر آب میشه و به مرور صمیمیتتان بیشتر میشه، به امید خدا هر چی روابطتتون حسنه تر شه این مشکلات هم کمت پیش میاد
باور کن همه جا این مشکلات هست
من 5 ت عمه دارم، مامانم هم یه فرشته تمام عیاره، حرف خود عمه هام هست، اونقدر صمیمی هستند با مامان که حرف دلشون را به مامان میگن اما به خواهراشون نمیگن،
اما باورت نمیشه اگه بخواد مامان تو حرفها و حرکاتشون خورد شه، همش از این حرف و حدیث ها پیش میاد
مثلا: ما یه خونه داریم مشهد بابا وقف زوار کرده، هرکی از فامیل میخواد کلید بگیره زنگ میزنه مامان ، چون برنامه مهمونها رو مامان داره اما وقتی میخوان تشکر کنن موقع برگردوندن کلید، زنگ میزنن موبایل بابا، و در زمانی زنگ میزنن که بابا خونست! یا کلی ما جرای دیگه، واقعا لحظات خوشت و زندگیت را با این چیزهای کوچیک خراب نکن، این مسایل تو حاشیست و نباید بزاری وارد فاز اصلی زندگیت بشه، یادت باشه هر خانمی یه تعدادکوپن محدود داره برای انتقاد در زندگی و یا ایراد گرفتن یا غرغر کردن ، اگر کوپن هاتو اینجوری تموم کنی اونوقت اگر زمانی بخواهی استفاده کنی و نداشته باشی ، دیگه شوهرت حرفت را گوش نمیده و خواستت رو زمین میمونه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)