به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 اردیبهشت 98 [ 09:11]
    سطح
    80
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,262

تشکرشده 5,821 در 1,048 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

RE: درخواست مشورت برای انتخاب خواستگارم

ضمن تشکر از تمامی دوستان عزیزی که تاپیک منو دنبال میکنند و نظرات خوبی میدند:

تا حالا ازشون پرسیدید که چرا شما رو انتخاب کردند؟ خودتون فکر کردید که چه ویژگی شما ممکن واسه ایشون اینقدر جذاب بوده باشه؟
    بله از تمامی خواستگارام این سوال رو پرسیدم و همگی دلایل قابل قبولی گفتند.(البته ببخشید اینجا نمیگم چون حمل بر خودستایی ممکنه بشه چون مشک آن است که خود ببوید نه اینکه عطار بگوید.)

این آقا تا قابل اینکه بدون ایشون قبلان ازدواج کردن خیلی‌ مشتاق بود اما بعدش نه.
    اما این آقا هم میدونند که من قبلا ازدواج کردم و هم میدونند که پسر 5ساله دارم و شرط اینکه پسرم رو قبول کنند با اینکه اینجا نیست رو پذیرفتند و حتی میگن تعهد محضری میدم که اگه اومد به اسم خودم براش شناسنامه میگیرم که البته موافق اینکار نیستم.

اصلا تا حالا ازش پرسیدید که یه شهرستانی چرا تا ۳۳ سالگی ازدواج نکرده؟
    بله..هم خودم پرسیدم و هم پدرم
    سن ازدواج در خیلی از خانواده ها بالاست مثل خانواده خود ما...در جواب گفتند:
    تا حالا مشغول درس و سربازیو کار بودند..ایشون 2 سال هم کارشناسی ارشد خوندند ولی چون رشتشو دوست نداشتند انصراف دادند و دوباره شرکت کردند و الان قبول شدند
    ایشون کارمند رسمی هستند و 9سال سابقه کار دارند..دلیل ازدواج نکردنشون هم قبلا 2-3مورد بوده که همین خواهرشون بساط به پاکردند و در تحقیقات هم این موضوع رو فهمیدیم.

چرا همه این خانواده مطیع این خواهر هستند ؟ به ایشون مدیون هستند؟ ایشون از بیماری جسمی یا روحی خاصی رنج می برند که تا این حد نظراتشون لحاظ میشه؟
    صبای عزیز باید بگم بله..ایشون بیمار روانی هستند و دلیلش هم برمیگرده به سالیا پیش...
    ایشون نامزد پسر عمش بوده و نزدیکای عروسی پسره میذاره و میره و میگه من اینو نمیخوام و عاشق یک نفر دیگه هستم و به زور خانواده نمیخوام تن به این ازدواج بدم و بعد هم با اون شخص ازدواج میکنه و یه حالت عقده ای شدید برای این دختر میمونه.

نادیا جان شما چه ویژگی های مثبتی نسبت به این آقا داری و بهتره اینجوری بگم ایشون عاشق چه ویژگی شما شدن که براحتی شروط شما رو قبول کردن؟
    ببخشید عزیزم که نمیتونم ویژگیهامو بگم در اینجا ولی به این اکتفا میکنم که فقط ویژگیهای ظاهری من نیست که ایشون پسندیدند بلکه حتی طی تماسی که با خانواده همسر قبلی من داشتند متوجه خیلی ویژگیهای دیگه شدند که میگن: باید با یه دختر شاید سالیان سال زندگی کرد تا دید آیا همونی هست که میخوای ولی شما رو با یه تحقیق ساده میشه شناخت.

در ضمن آقا محسن ایشون گفتن این آقا شهرستانی هستن نه گفتن اهل یکی از روستاهای قمر و پشت کوه ایران هستند که اینجوری درباره فرهنگشون نظر میدین
    من عاشق تمام مردم کشورم هستم..همسر قبلی من تهرانی نبود و این آقا هم تهرانی نیست ولی برای من این مساله مهم نیست.
    تنها مساله ای که مهمه اینه که اینبار نمیتونم برم شهر دیگه ای زندگی کنم(مثل دفعه قبل)
    خوشبختانه ایشون کار و خونش و زندگیش اینجا هست.

اگه سوالی هست بفرمایید جواب میدم.ممنونم ازتون

فرهنگ جان ممنونم که نظرت رو گفتی.

برام نظر تک تک شما مهم و قابل احترامه.خوشحالم که هرکسی نظر شخصیش رو بگه
    هیچ اشکالی نداره..من خوشحال میشم عزیزانم

2. 5 کاربر از پست مفید نادیا-7777 تشکرکرده اند .

فدایی یار (چهارشنبه 19 فروردین 94), نادیا-7777 (دوشنبه 20 شهریور 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)