ممنون
جرجیس عزیز از شما میخوام که اگه به گفته خودتون اینجا نمیتونین بهم کمک کنین لطفا زخم زبون و کنایه هم به من نزنیدشما به من بگید که چند در صد از افراد این جامعه و اصلا همین تالار رفتن و تحقیقات مفصل در مورد دین کردن در حد خوندن کتابهای زیاد و بعدش بدون هیچ شک و شبهه الان مسلمان هستن؟؟خواهش میکنم منصف باشین.مگه نه اینکه اکثرا با همون اطلاعاتی که سینه به سینه و نسل به نسل منتقل میشه یا کتابهای مدرسه و برنامه تلویزیون هست.اینجا گناه من چی هست که دلم میخواد مثه مردم عادی باشم؟؟
اقای ارش بحث اشکالی نداره اما وقتی من حریفش نمیشم چه کنم .وقتی در مقابل سوالهاش جوابی ندارم و چند باری منو نشونده پای حرفهای کارشناس ها بعضی وقتها میبینم که ا ونها هم نمیتونن جواب بعضی سوالهاش رو بدن و فقط بحث پیچیده میشه و پیچیده میشه و منحرف میشه و به یه جاهای دیگه میرسه که حوصله ادم سر میره چه کنم و بدتر ادم گیج میشه.اقا ارش این چیزایی که گفتین رو همین الان میدونم که اگه بحثش بشه شوهرم چه جوابایی داره که بهش بده که بهتر میدونم چیزی ننویسم
اقای سید اون از خداش هست که من برم و تحقیق کنم و از من خواسته که یک سری کتاب رو بخونم اما از من میخواد که دو گانه باشه یعنی کتابهای موافق و مخالف با هم باشه اما من اصلا دلم نمیره که کتابهای مخالف ها رو بخونم از اون کتابها میترسم.اگه خوب بودن چرا تو هیچ کتاب فروشی نیستن و حتی سایتهای اونها ف ی ل ت ر هست
خواهش میکنم برای من و شوهرم و زندگیمون دعا کنید

شما به من بگید که چند در صد از افراد این جامعه و اصلا همین تالار رفتن و تحقیقات مفصل در مورد دین کردن در حد خوندن کتابهای زیاد و بعدش بدون هیچ شک و شبهه الان مسلمان هستن؟؟خواهش میکنم منصف باشین.مگه نه اینکه اکثرا با همون اطلاعاتی که سینه به سینه و نسل به نسل منتقل میشه یا کتابهای مدرسه و برنامه تلویزیون هست.اینجا گناه من چی هست که دلم میخواد مثه مردم عادی باشم؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)