با سلام
پیشاپیش متشکرم که برای سوال بنده وقت میگذارید.
من 22 سال دارم و دانشجوی سال 4 پزشکی تهران هستم.حدودا یک ماهی میشه که یکی از اساتید چشم پزشک مون به بنده پیشنهاد آشنایی بیشتر برای ازدواج دادن.توی یکی دو جلسه صحبت کوتاهی که داشتیم مشخص شد حدود 13-14سال از من بزرگتر هستند.هر دو از خانواده متوسط به بالایی هستیم (خانواده ها تقریبا اخلاق های مشابهی دارن گرچه فکر میکنم سطحشون یک مقدار از ما پایین تر بود :D ...مثلا تعداد خواهر برادراشون زیاد بود...گرچه همه تحصیل کرده بودن).دیدگاه های اجتماعی -مذهبی و ...نسبتا مشترکی وجود داشت.از نظر جسمی و پوششی و ادب کلامی شبیه و مورد تایید همدیگه هستیم.ایشون مبادی آداب، باهوش وجدی هستند و تابه حال داشتن یکسره درس میخوندن!! و موقعیت اجتماعی مالی خانوادگی نسبتا مناسبی دارن.علاوه بر جراح بودن( در حال گذروندن دوره فلوشیپ جراحی قرنیه ) استاد دانشگاهن و مدیریت یک بیمارستان رو هم بر عهده دارن.
از طرفی اگر در جو دانشجویان پزشکی باشید مستحضرید که دستشون واسه ازدواج خیلی بسته است چون یک رنج محدود انتخاب رو دارن و بعد از گذشتن از این فیلتر ،خانواده ها چون فکر میکنن از دماغ فیل افتادیم!!! خیلی سختگیری میکنن.خلاصه کیس مناسب کمه.
با این شرایط از دوستان محترم میخوام که راهنمایی ام کنن که آیا ایشونو به خانوادم معرفی کنم و نظراتشو بیشتر راجع به دیدگاهش در مورد زندگی و ریز مسایل جویا بشم یا ....؟
با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)