قبل از ادامه ، بگم من تروریست نیستم، اینجا دارم نقد نوشته می کنم و نه نقد شخصیت ، اگرچه جزء تجربیات باشند ، لزوما هر تجربه ای که می کنیم صحیح نیست.
دوستان هم مطالعه کنند آنجا که با مبانیشان متضاد هست بیان کنند.
همانطور که در بالا اشاره کردید "چون هیچ ناقصی نمیتونه بر کامل واقف بشه " شما چطور فهمیدید که خداوند بر پایه تخیل جهان رو خلق کرده ؟نوشته اصلی توسط shabe barooni
خداوند خودش خودش رو معرفی کرده ، در ادعیه ، دعای جوشن کبیر برخی از اسما و صفات خداونده ، هیچ جا نیومده که من تخیل می کتم ، اساسا ساحت ربوبی از اینها مبراست که آنچه بر انسانها و خلایق جاریست به خدا نسبت بدیم.
خداوند خیال پردازی نمی کنه.
تو قسمت یک که اشاره کردم جاهل باش اینجا میشه نتیجه شو دید. تا زمانی که ذهن تو انباشته از عقیده و باوره، هیچ گاه قادر به خیال پردازی نیستی. چون ذهن تو در محدوده ی دانشت به دام افتاده.
شب بارونی عزیز
آیا به این نوشته هاتون باور دارید؟ قطعا پاسخ مثبته.
ما بر اساس باورها و عقایدمون زندگی می کنیم ، باورهای ما رهنمون کننده ما به تصمیماتمون هستند. انتخابهامون بر اساس عقاید و باورهامونه.
برای همینه که باید در پی یافتن عقاید و باورهای صحیح که ما را به خوشبختی دو جهان برسونه تلاش بکنیم ، و البته نباید دگم با عقاید دیگران برخورد کرد، همواره باید در جستجوی حق و حقیقت بود.
خداوند ما رو دستور به ایمان ، اعتقاد و باور داده ، از شک و... پرهیزمون داده.
عقل و جهل هر کدوم زیر مجموعه هائی دارن .
دستور خدا وند به بندگان پیروی از عقله ، دستور شیطان پیروی از جهل.

، اینجا دارم نقد نوشته می کنم و نه نقد شخصیت ، اگرچه جزء تجربیات باشند ، لزوما هر تجربه ای که می کنیم صحیح نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)