سلام پیدا جان و زیبای عزیز
در مورد صحبتی که پیدا جان کرد من زیاد با نظر saeeded موافق نیستم.به نظر من اینکه یک مرد چقدر بلد باشه اختیار چشم و حرکاتش رو داشته باشه در این زمینه خیلی موثره.اینکه زنهای منظور دار رو بشناسه و بدونه نباید بهشون رو بده شاید به عبارتی شاید بشه گفت اینکه یک مرد چقدر حجاب درونی داشته باشه خیلی مهمه حتی از تعهد هم مهمتره.
خوب اینکمه یک مرد بفهمه وقتی خانمی آرایش زیاد داره یا حرکات ناجور نشون میده باید سرش رو پایین بندازه و نگاه نکنه و گرم نگیره از تمام این پیامد ها جلوگیری میکنه. اگر این رو تشخیص نده مسلما عواقب بعدی و هوا و هوس و ... پیش میاد.
در مورد زیبا جان.به نظر من هم نمیشه کوتاه اومد.به نظر من فقط در شرایطی که مرد دنبال هوا و هوسش بره، بعد از یکی دو بار صحبت جدی (شما الان در مرحله نیاز به صحبت جدی هستید) چنانچه جواب نده برای اینکه فرد رو از دنیای خیال به جهان واقعیت بیاری باید از تمام قدرت قانونی و احساسی استفاده کرد تا متوجه تعهدات و وظایفش بشه.
البته میدونم که احتمال حذف این پست وجود داره ولی به نظر من همسر شما وارد جهان رویا شده و نیاز به یک تلنگر داره شاید هم بالاتر از آن تا متوجه بشه چه چیزهایی رو از دست میده اگر این روند ادمه پیدا کنه.
امیدوارم این بحران رو با موفقیت پشت سر بذاری![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)