شارلوت عزیز یه خورده خونسرد باش وارامشتو حفظ کن
لجبازی یکی از خصوصیات مردهاست و نمیشه کاریش کرد شما اگه میخوای از شر این اخلاق راحت شی کار اونو تکرار نکن یعنی لجبازی نکن میدونم سخته ولی راهش اینه
یه مدت هرطور که خودت میدونی خودتو سرگرم کن و ظاهرا نشون بده که هیچ حساسیتی نسبت به کاراش نداری مثلا میره خونه دوستش یا خواهرش بگو هرجا راحتی برو من که بهت اعتماد دارم بهش نگو که دروغ میگی این کار باعث میشه که قبح دروغ بریزه و براش عادی بشه
تنها راهی که بخوای ارامشت برگرده همینه من این راهو امتحان کردم و جواب داده با معصومیت و مظلومیت چهرت نشون بده که ناراحتی ولی بهش محبت کن و اصلا جبهه نگیر و انتقاد نکن یه مدت که گذشت و اونم از لجبازی افتاد
و اوضاع اروم شد در یه فرصت مناسب که از نظر روحی و عاطفی خیلی بهم نزدیکین باهاش صحبت کن
بگو من خیلی ازرده شدم روحم خیلی صدمه دید از کارهات ولی چون اینطوری دوست داشتی سکوت کردم بگو بخاطر حفظ زندگیم و ارامش تو همه چیو تو خودم ریختم و سکوت کردم ولی اون کارها خیلی منو اذیت کرد و خاطرات بدی تو ذهنم گذاشت که مطمئنم با رفتار درست و سنجیده تو پاک خواهد شد
براش در ارامش توضیح بده که کارش قشنگ نبوده و اگر این کارها از شما سرمیزد به هیچ وجه تحمل نمیکرد و اعتراض میکرد ولی شما صبوری کردی
فایده این کار اینه که اولا به اهدافت میرسی و یه حس خوب و قشنگ و از خود گذشتگی تو ذهن همسرت جاودانه خواهی کرد
دفعه بعد بخاطر اینه شما عذاب نکشی و صدمه نبینی هرگز اون کارو نمیکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)