سلام
من ۶ ماهه که ازدواج کردم ، همسرم همسن خودمه و از خانواده نسبتا مذهبی هست و نماز می خونه و روزه می گیره اما در عین حال مشروب هم می خوره و قبل ازدواج روابط جنسی هم داشته و کلا بی بند و بار بوده از نظر من !
مشکل من سردی همسرم هست . ایشون کلا آدم سردیه اما جدیدا دیگه خیلی شورشو در اورده . احساس می کنم ازدواجم اشتباه بوده و حس یه آدمی رو دارم که گولش زده باشن . من فکر می کردم ایشون آدم مومن و معتقدی هست و این یکی از دلایل اصلیم برای انتخابشون بود اما متاسفانه انگار من فقط ظواهر امر رو دیدم . خانواده ما با اینکه خیلی مذهبی نیست اما خیلی از اصول رو بیشتر رعایت می کنیم . اینم بگم که ایشون خیلی خانواده نازنینی داره ، چه پدرشون ، چه مادرشون .
وقتی علت سردی و بی میلی رو ازش می پرسم می گه تو توی مسائل زناشویی اونطوری نیستی که من می خوام ! خوب ایشون به دلیل روابطی که قبل ازدواج داشته خیلی حرفه ای هست و من بی تجربه ! تا حدودی سعی کردم مطابق میلش کنار بیام اما ایشون زیاده خواهه.
خیلی ناراحت و نگرانم ! راستش من بیشتر از اینکه مسائل جنسی برام مهم باشه احساسات برام مهمه و همسرم احساس چندانی بهم نشون نمی ده . حس می کنم بود و نبودم تو زندگیش یکسانه . بهش هم گفتم که برام مهمه که احساساتتو بهم ابراز کنی اما فایده نداره .
کلا چند وقتی هست مثل خواهر برادرها زندگی می کنیم و این خیلی عذابم می ده ، همسرم علتشو مشکل جنسی من می دونه و میگه تا وقتی مشکلت حل نشه همینطوری خواهد بود ! و این مسئله منو خورد کرده ، نمی دونین چقدر عذاب می کشم.
کلا دلسرد شدم از اینجور زندگی ، صبح تا عصر سر کارم و خونه اومدن برام مثل عذاب شده ، در کنار کسی که هیچ علاقه ای بهت نداره و تحقیرت کرده و هزار جور عیب و ایراد روت گذاشته . مجبوری براش غذا درست کنی و همه چیزشم محیا کنی ، خونه رو هم تمیز کنی در حالیکه منم مثل ایشون کار می کنم . حس می کنم نقش کلفت رو دارم توی اون خونه !
وقتی با همسرم به مهمونی میریم حس می کنم اون از بودن با من خجالت می کشه ! من دختر ارومی ام و خیلی هم خجالتی ام . خیلی از کارایی رو هم که اون می کنه نمی کنم ، مثل مشروب خوردن یا رقصیدن! کلا توی اینجور جمع ها اصلا احساس راحتی نمی کنم . و الان دیگه کمتر توی جمع دوستاش ظاهر می شم و اونم اصرار نمی کنه و تنهایی میره ! بهم هم میگه تو منزوی هستی
شک دارم که با دوست دخترهای سابقش هم ارتباط داشته باشه ، البته چیزی ازش ندیدم تا بحال اما چند بار تا رفتم گوشیشو بردارم و مثلا به جایی زنگ بزنم فوری گوشی رو ازم گرفت و من بیشتر شک کردم که چه خبره توی اون گوشی که توی دستشویی هم که میره با خودش می بره گوشیشو .
تو رو خدا راهنماییم کنین خیلی نگرانم و روم نمیشه این مشکلمو جایی مطرح کنم . خانوادم نمی تونن حتی تصور همچین چیزهایی رو بکنن !

علاقه مندی ها (Bookmarks)