شميم عزيز سلام
شما منو نميشناسيد. قبلا تاپيك زده بودم اما رمز عبورم رو فراموش كرده بودم. بنابراين عضو خاموش تالار بودم. اما موضوع شما و اقليما و بقيه بچه ها رو پيگيري ميكردم.
از اينكه با اين پشتكار درصدد حل مشكلات زندگيتون هستيد واقعاً بايد بهتون تبريك گفت.
ما يه استاد اخلاق داشتيم ميگفت مثل "مورچه" باشيد ، هر راهي رو به روش ببندي از راه ديگه اي وارد ميشه. فكر كنم همه ما لااقل يه بار سربه سر موچه ها گذاشتيمميخواد رد شه هي دستمونو مياريم جلوش بعد راهش رو عوض ميكنه ما دستمون رو دوباره ميبريم جلوش. ولي اون بيخيال نميشه. و اين ماييم كه خسته ميشيم!!
شميم عزيز شما تا الان راههاي مختلفي رو آزمايش كردي. خواهش ميكنم سرفصل كارهاتون رو نام ببريد.
مثلاً صحبت كردن
قهر كردن
داد و بيداد كردن
كم محلي كردن
تعهد گرفتن
به روي خودم نياوردن و بيخيال شدن و ....
من پيشنهاد ميكنم اين دفعه روي كسب مهارتهاي زندگي خودت بيشتر كار كني. از جمله مهارت كلامي . و براي آغاز كار دو تا لينكي كه آقا يا خانوم meinoush معرفي كردن رو بخون. منم لينك يه تاپيك خوب رو برات ميذارم. به نام چگونه منفعل نباشيم.
http://www.hamdardi.net/thread-19883-page-2.html
پيشنهاد ميكنم فعلاً روي خودت كاركني تا متوجه اصول بشي. اونموقع خودت ياد ميگيري كه در برابر فروع چيكار كني.(مثل خريد سبزي از بيرون و گل تو آب نذاشتن و ..)

ميخواد رد شه هي دستمونو مياريم جلوش بعد راهش رو عوض ميكنه ما دستمون رو دوباره ميبريم جلوش. ولي اون بيخيال نميشه. و اين ماييم كه خسته ميشيم!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)