دوستان خوبم سلام
دیروز بعد از کلی فکر کردن یه تصمیمی گرفتم و اونو اجرا کردم خواهش می کنم در این باره نظر بدید فعلا کار به اجرا گذاشتن مهریه و توقیف اموال رو متوقف کردم و از شورای حل اختلاف هم خواستم یک جلسه دیگر جهت رسیدگی و بهتر است بگم آشتی دادن برایمان بگذارند منتها ازشون خواستم که این موضوع رو به همسرم نگن که این تصمیم از طرف من بوده تا قاطعیت من و مصمم بودن من زیر سوال نرود و باعث پررو شدن ایشان نشود که بخواهد بعدا سر این مسائل سرکوفت بزند که چه زود ترسیدی یا خودت خواستی برگردی و از این حرفها ... ازشون خواستم اینطور اظهار کنند که مثلا ما خودمان صلاح دیدیم به خاطر وجه اشتراکهایی که بین شما هست و اینکه مشکل حادی بین شما نیست و با وجود فرزندی که دارین صلاح شما در جدایی نیست و خواسته همسرتان مبنی بر ارسال پرونده را به دادسرا فعلا اجرا نکردیم چون اون روز به خاطر دلخوریهایی که داشتند می خواستند احساسی عمل کنند که درست نیست در واقع همه این تصمیمها رو انداختم به عهده خود شورای حل اختلاف و هدفم از این کار بیشتر این بود که با کنکاش و مشاوره به نیت اصلی همسرم پی ببرم و ببینم اگر واقعا خواهان ادامه زندگی هست من هم بی شرط و شروط برگردم سر زندگیم و یا نه اگر خواست سنگ جلو بیندازد و اینبار او شرط بگذارد و فقط تظاهر به آشتی بکند آنوقت تصمیم قبلی ام را اجرا کنم به هر حال اعضای شورا خودشان کار مشاوره هم انجم می دهند و خیلی راحت می توانند نیت همسرم را تجزیه و تحلیل کنند البته امیدوارم که این نیتم که بیشتر خیر و صلاح پسرم را در پی دارد به سرانجام برسد لطفا برایم دعا کنید که همسرم از خر شیطون پیاده شود و من موفق شوم

علاقه مندی ها (Bookmarks)