سلام اینقد حالم خرابه که زود میرم سر اصل مطلب
قبلا گغته بودم که مادرم و همسرم با هم مشکل دارن یعنی برخورد مادرم همسرم رو ناراحت میکرد من 2 سال عقدم و تو این دو سال هر چی برام عیدی آوردن مادرم هم در حد وسعش به همسرم داد(البته قبول دارم که این هدایا زیاد جالب نبودن) اما از اونجا که خانواده همسرم خیلی اهل پوشیدن لباسهای مارک هستند همسرم هیچکدوم رو نگاه هم نکرد و این رو بی احترامی به خودش قلمداد کرد حالا سر خرید عروسی دیشب رفتیم کت و شلوار بخریم ایشون دست روی کت و شلوار 600 ت گذاست اما من بهش گفتم که بابا 400 بهم داده و من نمیتونم بیشتر از این هزینه کنم اون کت و شلوارشو گرفت و اصلا واسه حرف من ارزشی قائل نشد و مابقی پول رو خودش داد و گفت از بابام بگیرم بعدش خواهرشون گفتن که رسم بر این هست که لباس اسپرت هم برای ایشون خریداری شه منم گفتم ما رسم نداریم و اگه اینطوریه بهتره که مادر ایشون به مادرم زنگ بزنن و با هم صحبت کنن و خواهرشون ناراحت شد و همسرمم از اونموقع ناراحت شده و میگه شما برای من ارزشی قائل نیستین و این صحبتها رو به خواهرم منتقل کرده و ازش خواسته همه اینا رو به مادر و پدرم انتقال بدن .... دارم دیوونه میشم 20 روز دیگه عروسیمه نمیدونم چیکار کنم ...لازمه بگم که جهیزیه ایی که مادرم به من داد و همینطور خرید عروسیم خیلی از بقیه خواهرام بیشتر هست(در حد عالی) اما شوهرم تنها دامادش هست که این برخورد رو میکنه ....لطفا کمکم کنید تمام عضله های بدنم گرفته میدونم واسه اعصابمه میترسم ام اس بگیرم

خواهش میکنم بهم کمک کنید