RE: دارم با خودخواهیام زندگیمو خراب میکنم!!!!!!!!!!!!!!
نیایش جان
سلام
دختر خووووووووووب.....مشکلای بچه ها رو ببین....
-شوهرم چت ج.ن .س.ی میکنه
-شوهرم در روابطمون به شدت کتکم میزنه
-شوهرم معتاده
-شوهرم سرکار نمیره و ما نون خور مادر شوهرمم هستیم
-شوهرم خود زنی میکنه و خودشو خونی و مالی میکنه
وااااای نیایش جان...
کانون گرم زندگیتو حفظ کن
به خدا چند وقت دیگه پشیمون میشیا
خیلی خیلی خیلی حساسی...با این حساسیت چطور میخوای فردا روز ی مادر بشی؟!
این رفتارات صبر همسرتو کم میکنه....
چراغ هشدار زندگیت روشن شده و داره روشن خاموش میشه....حواست به زندگیت باشه..این راهی که در پیش گرفتی باور کن آخرش سیاه چال طلاقه...
من اصلا وقت نگردم نظرات بچه ها رو بخونم
اما مشخصه شما خیلی با همسرت در تضاد اعتقادی هستی
ببین جمله ات رو:
من و همسرم يك مقدار از نظر فرهنگي با هم تفاوت داريم. مراسماي ازدواج ما هميشه بزن و برقص داره ولي اونا اصلا اينجور نيستن توي سكوت محض. حتي بد ميدونن داماد شب عروسي وارد مجلس زنونه بشه.میگن گناهه!!
خانومی...معلومه که گناهه !
اون شب زنا و دخترا با هزار مدل ارایش و لباسای آنچنانی در تالارن...خودت واقعا ناراحت نمیشی همسرت بیاد و اونا رو ببینه؟!
حالا یه نکته بهت میگم خوب دقت کن:
1.عروسی دوست من همسرش به زور عروس خانوم امد تو زنونه.یه دختر خانومی اونجا خیلی میرقصید و لباس انچنانی و ...
یکماه بعد از زندگی مشترک دوستم با همسرش شوهرش اعتراف کرد که یه دل نه صد دل عاشق اون دختره شده و برد دوست بیچاره منو طلاق داد و رفت اون دختره رو گرفت !!!
به همین راحتی....
به نظرم خیلی همسرت ادم خوب و سالمیه...اگر چشم چرون بود میگفت بذار امشب این همه زن و دختر انچنانی هستن..منم ی دیدی بزنم...امشب همه منو به عنوان داماد میشناسن و کسی متوجه نگاهای من نمیشه....
نیایش جان
قدر زندگیتو بدون...یه روز بلند شو برو دادگاه خانواده و یه سر بزن...ببین چه خبره...
در نهایت در یک جمله داری زندگی ارومت رو ویران میکنی و قطعا اخر این ماجرا دودش به چشم خودت خواهد رفت
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)