خانم ترانه شما برای چه منظوری تاپیک باز کردید؟؟ که همه دوستان بیان اینجا و مدام قربان صدقه برن و همدردی کنند با شما و مدام شما را تایید کنند یا اینکه تصمیم داشتید به شما کمک کنند تا عیوب کارهایتان را پیدا کنید و یا برعکس عیوبی که در زندگی شما هست و شما می توانید در رفع آنها موثر باشید؟؟؟؟
اگر مقصود شما گرفتن تاییدیه ست که فکر نکنم مکان خوبی را انتخاب کرده باشید ...
ببینید خانم محترم نه شما نه من نوعی و نه حتی کارشناسان اینجا و نه حتی هر انسانی که شاید برای شما به نوعی الگوی رفتاری باشد هیچکدام خالی از قصور و اشتباه نیستند .همه ما در زندگی اشتباهاتی داشتیم و هنوز هم داریم .پس از اینکه کسی ایراد شما را مطرح می کنه نباید دلخور باشید ....
راستش من با خواندن مسایل شما واقعا احساس کردم که شما در زندگیتان خیلی سر در گمید .خیلی از این شاخه به آن شاخه می پرید .شاید نکاتی ظریف را که در میان حرفهای خودتان یاد اوری کنم بهتر درک کنید ..
شما خودتان از ازدواج اولتان فرزندی دارید(البته اگر اشتباه نکرده باشم) که بخاطر ازدواج به خانواده تان سپرده اید .شما یک مادرید .چطور توانستید برای ازدواج و تنها به دلیل عاشقی یک بچه پر از نیاز به محبت مادر را به کسی بسپارید؟؟ چه کسی برای بچه جای پدر و مادرش را پر می کند؟؟؟
در ثانی شما پس خودتان یک مادرید .چطور می توانید ارتباط پدر و فرزندی به این زیبایی را برای خودتان و موقعیتتان تهدید ببینید؟؟؟ اسم اینرا عشق می نامید در حالیکه قداست این کلمه را خراب می کنید .
شما به حرفهایتان دقت کنید .از زمین و زمان شاکی هستید ..از یک بچه سه ساله تا خانواده خودتان تا شوهرتان تا اعضای اینجا .....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای مردها تنها لذت زندگی آرامش در خانواده است ..شما برای همسرت چیزی به نام ارامش نمی گذاری .از حسادت به بچه تا دعوا و کتک کاری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد خیلی سریع پشیمانی و تضرع !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اقدام به خود زنی!!!!!!!!!!!!!!!!!! این به نظر خودت طبیعی است؟؟
چیزی که به وضوح در صحبت های شما مشخص است اینست که شما نه نقش مادری را به درستی ایفا می کنی نه نقش اولادی برای خانواده تان و نه نقش همسر خوب برای زندگی و شوهرت .اینهمه هجوم شما به کاربر پیدا تنها به این دلیل بود که او شما را با صراحتش رنجاند .دوست آنست که بگریاند .
خانم عزیز اینجا جایی نیست که بخواهید نگران باشید که کسی قصدش کوبیدن شما و یا توهین به شماست .مبنای روابط اینجا جز کمک چیز دیگری نیست .اشتباه نکنید .ازکوبیدن شما کسی نفع نمی برد .فکر نکنید الان چند روز رفتید دبی و با شوهرتان خوشگذرانی کردید همه چیز تمام شد. پیگیر رفع ایرادها باشید .نگذارید حرمت ها بیش از این شکسته شود .عزمتان را جزم کنید که اینبار زندگیتان را حفظ کنید ..انشالله یه روز بیاید و تاپیک بزنید و همه اعضا رو با خبرهای خوب خوشحال کنید ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)